27 / 04 / 2024

Küçükkuyu Port Edremit daire fiyatları!

Küçükkuyu Port Edremit daire fiyatları!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Küçükkuyu Port

Küçükkuyu Port Edremit daire fiyatları 275 bin TL'den başlayarak değişiyor. Satış sürecine devam edilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...



Balıkesir Edremit Körfezi Küçükkuyu'da yaşama geçirilen  Küçükkuyu Port  projesinde daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Küçükkuyu Port Edremit daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


204 adet daireden oluşan Küçükkuyu Port,  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  İnşaat ortak projesi olarak inşa ediliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Küçükkuyu Port Edremit daire fiyatları!


Sosyal alanları arasında; beach bar, spor salonu, 2 adet yüzme havuzu, snack bar ve de oyun alanları mevcut olan Edremit Küçükkuyu Port'ta bloklar 3 katlı olarak tasarlandı. Küçükkuyu Port Edremit daire fiyatları 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Satış sürecine devam edilen Küçükkuyuport'ta konut sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde 20 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede yer alan daireler 82 metrekare ile 182 metrekare arasında alanlara sahip.


Küçükkuyu Port Edremit daire fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 275 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler için ise 379 bin TL'den başlıyor.


Telefon: 0286 752 68 68

Web Adresi: www.kucukkuyuport.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön