25 / 05 / 2024

Kulak Kent Projesi Yüreğir'de inşa ediliyor!

Kulak Kent Projesi Yüreğir'de inşa ediliyor!

Atakent Mahallesindeki 67 bin metrekare arsa üzerinde 18 bloktan oluşacak Kulak Kent Projesi'nde yaşam standartlarını yükselten özellikler ve farklı aile yapılarına hitap edebilen daire seçenekleri yer aldı...



İNŞAAT sektörünün  Adana  markalarından Kulak İnşaat AŞ., merkez Yüreğir İlçesi'ndeki 696 daireden oluşan Kulak Kent Projesi'nin startını verdi. 


DAİRELERİN ÖZELLİKLERİ 


Atakent Mahallesindeki 67 bin metrekare arsa üzerinde 18 bloktan oluşacak Kulak Kent Projesi"nde yaşam standartlarını yükselten özellikler ve farklı aile yapılarına hitap edebilen daire seçenekleri yer aldı. 


Kulak Kent, 84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı daire seçeneği verirkea çocuk parkları, spor alanları, fitness salonu, kapalı otoparkı, yürüyüş parkuru ve bahçesinde spor aletleri yer alacak şekilde tasarlandı. Banka kredisine uygun olan Kulak Kent'te, daireler erken saüş avantajlarıyla satışa sunuldu. 


'YÜREĞİR'E İVME KAZANDIRACAK 


Yüreğir'in özellikle son yıllarda hızlı bir gelişim kaydettiğini belirten Kulak İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, ilçenin modern kentleşmeye uygun bakir bir yapısı olduğunu, Kulak Kent projesinin de Yüreğir'deki modern kentleşmenin öncü PARLAYAN YILDIZ OLACAK Gelecek yıllarda Yüreğir'in değişmeye ve gelişmeye devam edeceğini söyleyen Tarkan Kulak, "Yüreğir'in günden güne gelişeceğine ve önümüzdeki yıllarda Adananın parlayan yıldızı olacağına inanıyoruz. Bu bölgenin, Kulak Kent gibi, gerek sosyal yönleriyle gerekse site özellikleriyle, nitelikli, modern yaşam alanlarına layık olduğunu ve ihtiyaç duyduğunu düşunüyoruz. Bu nedenle Kulak Kent'i Yüreğir'de konumlandırdık. Kulak Kent'in Yüreğir'e yeni bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. Projemizin Yüreğir'e, Yüreğirliye ve tüm Adana'miza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" diye konuştu. Atakent Mahallesi'nde, MEB Kitap Deposu yanında yapımı hızla devam eden projenin, 2016 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 


Hürriyet Çukurova- Gap 


Geri Dön