03 / 05 / 2024

Kur korumalı mevduat 2,1 trilyon TL'ye ulaştı!

Kur korumalı mevduat 2,1 trilyon TL'ye ulaştı!

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarında biriken tutardaki artış devam ediyor. Geçen hafta yükseliş kaydederek kur korumalı mevduat 2,1 trilyon TL'ye ulaştı.



KKM ve katılma hesaplarında biriken tutar, geçen hafta 137,8 milyar Türk Lirası yükselişle, 2,1 trilyon Türk Lirasına ulaştı ve böylelikle rekor serisini devam ettirdi.

Kur korumalı mevduat 2,1 trilyon TL ye ulaştı!

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarında biriken tutardaki yükseliş serisi devam ediyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) haftalık bülteninde bulunan bilgilere göre, kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 1 trilyon 979,8 milyar Türk Lirasından 2 trilyon 117,6 milyar Türk Lirasına çıktı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön