30 / 04 / 2024

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 19 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 19 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları açıklandı. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 19 Eylül 2022 altın fiyatları.



KAHRAMANMARAŞ VE İSTANBUL KAPALIÇARŞI ALTIN FİYAT FARKI NE KADAR?

İstanbul ve Kahramanmaraş altında alış satış fiyatları arasında farklılıklar bulunuyor.  Kahramanmaraş çeyrek altın alım satım fiyatı arasında 50 lira, İstanbul Kapalıçarşı çeyrek altın alış satış fiyatı arasında 25 lira fark bulunuyor.

Kahramanmaraş’ta yarım altın alım satım fiyatı arasında 100 Lira, fark var iken İstanbul Kapalıçarşı yarım altın alış satış fiyatı arasında da 100 lira fark mevcut. 

Kahramanmaraş tam altın alım satım fiyatı arasında 200 Lira fark var iken, İstanbul Kapalıçarşı tam altın alış satış fiyatı arasındaki fark 100 TL'dir. 

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan pişman olur

Altın ve dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Kritik haberler peş peşe geldi

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün ne kadar? 19 Eylül 2022 altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön