30 / 04 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıtta son durum! 19 Eylül 2022 akaryakıt fiyatları

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıtta son durum! 19 Eylül 2022 akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin son  gelişmeler Rusya-Ukrayna savaşının brent petrolde dalgalanmalara neden olduğu ve kurdaki değişkenliklerden etkilendiği yönünde.  Benzine bir zam daha mı geldi? 19 Eylül Pazartesi akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?  İşte 19 Eylül 2022 güncel akaryakıt fiyatları...



Son dönemlerde yaşanan dolar ve brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt almakta zorlanan sürücülerin yakın takibinde. Araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. İndirim ve zammın arka arkaya geldiği benzinde 19 Eylül 2022'de son durum ne? 

Günden güne değişiklik gösterdiği için araç sahipleri her sabah benzin, mazot ve diğer akaryakıtları kaç liradan alacağını merak ediyor. 19 Eylül Pazartesi akaryakıt fiyatları da Dolar kurundaki artışa bağlı olarak brent petrol artıştışlardından etkileniyor ve motorin ve benzinde yükselişe neden oluyor.

Güne 107 dolar seviyesinde başlayan brent petrolün varil fiyatı yüzde 2,25 değer kaybederek 104 dolar seviyesine düştü. Bu durum da  akaryakıtta yeni bir indirimin olabileceği yönünde gelişmelere sebep olmuştu.

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıtta son durum! 19 Eylül 2022 akaryakıt fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön