05 / 05 / 2024

KYK 2022 burs başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 KYK burs ücretleri ne kadar?

KYK 2022 burs başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 KYK burs ücretleri ne kadar?

KYK 2022 yılı burs başvuruları başladı mı? 2022 yılı KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak? İşte tüm bu soruların yanıtları haberimizde…



2022-2023 KYK BURS VE KREDİLERİ KAÇ LİRA OLDU?

Geçtiğimiz haftalarda, KYK burs ve kredi ücretleri hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu açıklamaları kullandı:

“2002 yılında 45 lira olan kredi ve bursu her sene arttırdık. Şuan lisans öğrencilerine 850 lira, Yüksek lisansa 1.750 lira, doktora öğrencilerine de 2 bin 500 lira kredi ve burs veriyoruz. Sene başı kredi burs ve beslenme ihtiyaçlarına göre yeniden karar vereceğiz.”

KYK BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

İlk defa burs/ kredi alacak öğrenci kişilere, müracaat ettikleri öğretim sene başı itibarı ile (ekim) normal öğrenim süresince ödeme yapılacaktır. Bu öğrencilere, T.C. Kimlik Numaralarının son rakamına göre her ayın 6 ve 10'uncu günleri arasında gerçekleşecektir.

KYK 2022 burs başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 KYK burs ücretleri ne kadar?

Emeklilik sistemi a’dan z’ye değişiyor! SSK ve Bağ-Kur’lular dikkat!

Bulmanın imkansız olduğu Xiaomi 11 T Pro Hepsiburada’da! Üstelik kampanyalı fiyata! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Emekliye ek ödeme mi geliyor? Emekli maaşları ne kadar olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön