28 / 04 / 2024

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

KYK kredi borçlarının ne zaman silineceği milyonların gündeminde yer alıyor. Uzun bir süredir beklenen ekonomi düzenlemelerine ilişkin teklif yasalaştı. Peki KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar!



KYK KREDİ BORÇ FAİZLERİ NE ZAMAN SİLİNECEK? KYK KREDİ BORÇLARI SİLİNDİ Mİ?

KYK kredi borçlarına dair beklenen haber geldi. Ekonomiye ilişkin düzenlemelere yer verilen Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu tarafından kabul edilerek yasalaştı. Üniversite öğrencilerinin KYK kredi borçlarının faiz ve enflasyon farkları silinme kararı alındı. Ana paranın geri ödemesi için de 3 kez süre uzatılabilecek.

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

İşte diğer araştırılan detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön