27 / 04 / 2024

KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? KYK faizleri Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?

KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? KYK faizleri Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?

KYK faizlerinin silinip silinmediği vatandaşlar tarafından neredeyse her gün araştırılmaktadır. Peki KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? İşte detaylar!



KYK FAİZLERİ RESMİ GAZETE’DE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

KYK borçları ve faizleri silindi mi, sorusu, TBMM'den torba yasanın geçmesi ile gündemden düşmüyor. Öğrenim kredi borcu olan kişilere KYK borcu faizlerinin silineceği müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. KYK borç faizleri için kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bir süredir gündemde olan bu konunun hazırlıkları gerçekleştiriliyor. KYK borçları için kanun teklifi Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaştı.

KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? KYK faizleri Resmi Gazete de ne zaman yayınlanacak?

İşte “KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor?” sorularının yanıtları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön