28 / 04 / 2024

KYK borçları silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek?

KYK borçları silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek?

KYK borçlarına dair araştırmalar devam ediyor. KYK borcu olanlar, KYK borçlarının ne zaman silineceğini merak ediyor. İşte detaylar!



KYK borçları silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek? Soruları üniversite eğitimi boyunca KYK kredisi alan vatandaşlar tarafından soruluyor. KYK borçları 5,5 milyar liraya ulaşan ve enflasyonla birlikte bu borçların artması vatandaşları bir hayli tedirgin ediyordu. KYK kredi borçlarının hafifletilmesi konusunda bir karar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Geçleri enflasyona ezdirmeyiz” diyerek, KYK kredilerinde geri ödemelerin ana para üzerinden yapılacağının müjdesini vermişti. Şimdi ise KYK borçlarının ne zaman silineceği konuşulmaya başlandı.

KYK borçları silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek?

İşte KYK borçları silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek? sorularının yanıtları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön