22 / 05 / 2024

KYK ve özel yurtta kalanlar çabucak bir baksın! Aylık ücretlerde şok eden karar! Öğrencilerin feleği şaştı!

KYK ve özel yurtta kalanlar çabucak bir baksın! Aylık ücretlerde şok eden karar! Öğrencilerin feleği şaştı!

Evleri yıkılan depremzedelere çözüm olarak öğrenci yurtları bulundu. Bunun üzerine öğrencilerin eşyaları çöp poşetlerine konularak odanın dışına atıldı. Şimdi öğrenciler yurt ücretlerini ödemeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. KYK 2023 yurt ücretleri devam edecek mi?



ÜNİVERSİTELER ÇEVRİMİÇİ EĞİTİME GEÇTİ, KYK YURTLARI DEPREMZEDELERE AÇILIYOR!

Kahramanmaraş'ta 10 şehri etkileyen iki yıkıcı depremin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin yaza kadar uzaktan eğitime geçeceğini ve KYK yurtlarının depremden etkilenen vatandaşların hizmetine açılacağını duyurdu. Devam eden yıkım çalışmalarında evleri hasar gören vatandaşlar çadır ve camilerde konaklama ihtiyacı duyarken, üniversiteler online eğitimle devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından, "KYK 2023 yurt ücretleri devam edecek mi?" sorusu en çok merak edilen konulardan biri haline geldi ve özel yurtlarda kalan öğrenciler de aynı sorunun yanıtını aramaya başladı.

KYK VE ÖZEL YURT ÜCRETLERİ HAKKINDA BELİRSİZLİK!

KYK yurt ücretlerinin ne zaman ödeneceği henüz belli değil. Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ayları için KYK ücretlerinin alınmayacağı bilgisi gündemde. Ancak detayların belirlenmesiyle birlikte resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!
Dolarda görülmemiş kıyamet! 1 doların 14 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı, duyanlar resmen aklını yitirdi!
Kimlik numaranızın son hanesi 2,4,6,8,10 ise acilen bakın! Hemen PTT`ye gidin! Resmen belli açıklandı!

Geri Dön