05 / 05 / 2024

Lavazza Türkiye’deki mağaza sayısını 100’e çıkartacak!

Lavazza Türkiye’deki mağaza sayısını 100’e çıkartacak!

İtalya’nın kahve zinciri markası olan Lavazza, Türkiye’de hızlı büyüyor. Lavazza’yı 10 yıldır Türkiye’de temsil eden BEST AŞ CEO’su Sertaç Akyüzol, hedeflerinin 2014 sonunda 100 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi...




Gençler kahveyi sevdi. İtalyan kahve markası Lavazza, Doğu’da yeni mağazalar açarak Türkiye’deki mağaza sayısını 100’e çıkartacak.


İtalya’nın kahve zinciri markası olan Lavazza, Türkiye’de hızlı büyüyor. Lavazza’yı 10 yıldır Türkiye’de temsil eden BEST AŞ CEO’su Sertaç Akyüzol, hedeflerinin 2014 sonunda 100 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi. Lokasyon olarak bu yıl İstanbul, Ankara,  İzmir  ve Antalya’ya öncelik verdiklerini belirten Akyüzol, önümüzdeki yıl Gaziantep, Kahramanmaraş ve Erzurum’da da şube açmayı planladıklarını ifade etti. Bütün kafelerini franchising olarak verdiklerini belirten Akyüzol, civar ülkelerden de mağaza açmak için teklif geldiğini söyledi.


11 YENİ ÇEŞİT GELİYOR


GENÇLERİN kahveyi sevdiğini söyleyen Sertaç Akyüzol, “Araştırıyor, deniyor ve tavsiye ediyorlar” dedi. Akyüzol, yakında 11 çeşit sıcak çikolatanın da mönüye gireceğini de kaydetti. 


Burçin Göktan/Akşam


Geri Dön