18 / 05 / 2024

lavazza dükkanlarının olduğu yerler

lavazza dükkanlarının olduğu yerler

İtalya’nın kahve zinciri markası olan Lavazza, Türkiye’de hızlı büyüyor. Lavazza’yı 10 yıldır Türkiye’de temsil eden BEST AŞ CEO’su Sertaç Akyüzol, hedeflerinin 2014 sonunda 100 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi...

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

Milyarderler 2023'te rekor kırarak servetlerine servet kattı! Elon Musk dünyanın zirvesine uçtu!

2023'ün ilk yarısında, dünyanın en zengin 500 milyarderi toplamda 852 milyar dolarlık bir artışla servetlerini büyüttü. Bu dönemde, malvarlığı 237 milyar dolarla en yüksek olan kişi, Elon Musk oldu ve böylece dünyanın en zengin insanı unvanını taşıdı.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Migros'tan bisikletlere yüzde 25 indirim! Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yaz mevsiminin gelişi ile birlikte bisikletlere olan ilgiyi giderek arttı! 7'den 70'e herkesin düşkünü olduğu bisikletler toplu taşımalar yerine yeni bir alternatif oluşturuyor. Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Apartman girişindeki dükkanlar aidattan sorumlu mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanların girişlerindeki dükkanların aidat sorumluluğunu kaleme aldı.

Kiracısının olduğu eve baltayla saldıran ev sahibi: Tekrar yapacağım!

İçerisinde kiracısının olduğu eve baltayla saldıran 93 yaşındaki ev sahibi: Tekrar yapacağım

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Sinop Ayancık'ta geçici dükkanların inşaatı tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan Ayancık Sitesi'nde inşa edilen geçici dükkanlar hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

lavazza dükkanlarının olduğu yerler Haberi

lavazza dükkanlarının olduğu yerler


Gençler kahveyi sevdi. İtalyan kahve markası Lavazza, Doğu’da yeni mağazalar açarak Türkiye’deki mağaza sayısını 100’e çıkartacak.


İtalya’nın kahve zinciri markası olan Lavazza, Türkiye’de hızlı büyüyor. Lavazza’yı 10 yıldır Türkiye’de temsil eden BEST AŞ CEO’su Sertaç Akyüzol, hedeflerinin 2014 sonunda 100 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi. Lokasyon olarak bu yıl İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’ya öncelik verdiklerini belirten Akyüzol, önümüzdeki yıl Gaziantep, Kahramanmaraş ve Erzurum’da da şube açmayı planladıklarını ifade etti. Bütün kafelerini franchising olarak verdiklerini belirten Akyüzol, civar ülkelerden de mağaza açmak için teklif geldiğini söyledi.


11 YENİ ÇEŞİT GELİYOR


GENÇLERİN kahveyi sevdiğini söyleyen Sertaç Akyüzol, “Araştırıyor, deniyor ve tavsiye ediyorlar” dedi. Akyüzol, yakında 11 çeşit sıcak çikolatanın da mönüye gireceğini de kaydetti. 


Burçin...