18 / 05 / 2024

Lekule Kartal Evleri!

Lekule Kartal Evleri!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Oflaz Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Lekule Kartal Evleri projesinde dairelerin alanları 81 ile 132 metrekare arasında değişiyor. Projede 7 farklı seçenekte konut yer alıyor.



Lekule Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Proje zemin + 18 kattan meydana geliyor. 


Lekule Kartal Evleri projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede tapuların teslim tarihi hemen olarak planlanıyor.


Lekule Kartal Evleri projesinde 7 farklı seçenekte konut yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 81 ile 132 metrekare arasında değişiyor.


Lekule Kartal Evleri projesinde havuz cafe, çocuk parkı, fitness center ve açık yüzme havuzu gibi sosyal alanları da mevcut.


Lekule Kartal Evleri Yakacık Aydos Ormanına 5 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, E5 Karayoluna 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika,  Marmaray  hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Lekule Kartal Evleri projesinde ödeme planı kapsamında yüzde 10 ön satış indirimi sağlanıyor. Ayrıca 120 ay peşinatsız taksit de ödeme seçeneklerinin içinde yer alıyor.


Lekule Kartal Evleri iletişim

Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön