23 / 05 / 2024

Lenovo Xiaoxin Pad Piyasaya Sürüldü!

Lenovo Xiaoxin Pad Piyasaya Sürüldü!

Lenovo Xiaoxin serisi tabletler Çin'de oldukça popülerdir ve bu cihazlar küresel pazarda da farklı bir adla piyasaya çıktı.



Xiaoxin Pad 2022, 20W şarjı destekleyen 7.700mAh pil ile çalışır. Cihaz 251.2 x 158 x 7.45 mm ölçülerinde ve 465 gram ağırlığındadır. Tabletin dikkat çeken diğer özellikleri arasında Dolby Atmos destekli dörtlü hoparlör, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1 ve USB-C bağlantı noktası yer alıyor.

Lenovo, Çin merkezli çok uluslu bir teknoloji şirketidir. Dünyanın en büyük kişisel bilgisayar ve akıllı telefon üreticilerinden biridir. Lenovo ayrıca sunucular, depolama aygıtları, akıllı TV'ler ve diğer tüketici elektroniği ürünleri de dahil olmak üzere bir dizi ürün sunar. Ayrıca şirket, bulut bilgi işlem ve veri merkezi sistemleri dahil olmak üzere kurumsal düzeyde hizmetler ve çözümler sunar.

Lenovo Xiaoxin Pad Piyasaya Sürüldü!

Xiaoxin, Lenovo Group'un tüketici elektroniği ve akıllı ev cihazlarına odaklanan bir alt markasıdır. Marka 2020 yılında kuruldu ve dizüstü bilgisayar, tablet, akıllı TV ve diğer ev aletleri gibi ürünler sunuyor. Xiaoxin öncelikle Çin pazarını hedefliyor, ancak bazı ürünleri diğer ülkelerde de mevcut. Tasarım, yenilikçilik ve kullanıcı deneyimine odaklanmasıyla tanınan marka, yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyata sunmayı hedefliyor.

Powertec 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor?Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

Regal CM 58000 Çamaşır Makinesi en makul ücrete nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 07 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi


Geri Dön