09 / 05 / 2024

Levent Penso kuruduğu Home Store'a yönetici olarak döndü!

Levent Penso kuruduğu Home Store'a yönetici olarak döndü!

Levent Penso, kurucusu olduğu, daha sonra sattığı Home Store'a CEO olarak döndü. Penso, Ersa Tekstil'in aldığı Home Store'un logosunu yeniledi. Erdal Acar, eşi Emel Acar için Home Store'u satın almıştı.



Levent Penso, 1984 yılında kurduğu daha sonra sattığı Home Store'a CEO olarak döndü. Hisseleri önce Veysel Kadayıfçıoğlu, ardından Erdal Acar ve Emel Acar'ın sahibi olduğu Acarlar Group'a devredilen Home Store, geçtiğimiz günlerde de Ersa Tekstil kurucularından Adnan Top tarafında satın alındı.Home Store Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Adnan Top üstlenirken, başkan vekilliği ve birimlerin sorumluluğuna Serdar Top getirildi. Home Store markasının yaratıcısı Levent Penso da markanın CEO'luk görevini üstlendi.

Logosu yenilendi

Home Store; yeni yüzü ve İtalya'da hazırlanan yeni koleksiyonuyla sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Markanın dekorasyonu, logosu, amblemi, ambalajları Home Store'un yaratıcısı Levent Penso tarafından yeniden tasarlandı. Home Store yakında Bu Yaka AVM, Mark Antalya,  Ankara  Armada AVM ve Brandium AVM'de de mağaza açacak.


DEVLERE ÜRETİM YAPIYOR

HOME Store'u satın alan Ersa Tekstil; Kaliforniya'da dizayn ofisi bulunan Westlake Apparel'ın stratejik ortağı, aynı zamanda Calvin Klein, Quicksilver, Guess, Jordache gibi tanınmış markalara üretim yapıyor. Addone markası da olan şirketin sahibi Ahmet Top, daha önce yaptığı açıklamalarda dünya markası olmak istediklerine dikkat çekmişti.


Vatan

Geri Dön