16 / 05 / 2024

LG OLED evo İşbirliğiyle CI Bloom Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor!

LG OLED evo İşbirliğiyle CI Bloom Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor!

Türkiye'nin çağdaş sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen CI Bloom sanat fuarı, LG OLED evo partnerliğinde gerçekleşecek.



LG OLED evo işbirliği kapsamında sergilenecek olan çalışmalarda, Six N. Five'ın farklı dünyalara açılan pencereleri ve değişen gökyüzü temaları keşfedilecektir. Sanatçı Six N. Five, manzara resmi, ekspresyonizm ve sürrealist ustaların fantezi dünyalarını içeren çalışmalarıyla izleyicileri dinlenme, derin düşüncelere dalmaya ve yenilenme anlarına davet etmektedir.

LG OLED evo ekranları, benzersiz kendinden aydınlatmalı görüntü kalitesi ve güçlü görüntü işleme teknolojileriyle sanatçının eserlerinin sunumunda izleme deneyimini yükseltmektedir.

LG Türkiye Ürün Direktörü Kevin Cho, "LG OLED'in 10. yılını kutladığımız bugünlerde Türkiye'deki sanat projelerine desteğimizi sürdürüyoruz; Contemporary İstanbul Vakfı ile 2021 yılında başlayan partnerliğimizi bu yıl da CI Bloom'un ikinci edisyonunda devam ettiriyoruz. Arjantinli tasarımcı ve dijital sanatçı Six N. Five'ın yeni medya eserlerini LG'nin son teknoloji kendinden aydınlatmalı OLED evo ekranlarında sergilemekten gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu.

CI Bloom, çağdaş sanatın önde gelen isimlerini ve sanatseverleri bir araya getirerek, İstanbul'un sanat hayatına önemli bir katkı sunmayı hedeflemektedir. LG OLED evo işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan etkinlik, sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.


Geri Dön