28 / 04 / 2024

Limak Thermal Boutique Hotel yüzde 70 doluluk hedefliyor!

Limak Thermal Boutique Hotel yüzde 70 doluluk hedefliyor!

Erkut Esenlik 2012 yılında doluluk oranlarının bir önceki yıla oranla yüzde 6 artışla yüzde 65'e yükseldiğim ve 2012-2013 kış döneminde 60 firma toplamışına ev sahipliği yaptıklarını belirtti.




Limak Thermal Boutique Hotel Genel Müdürü Erkut Esenlik. 11 bin metrekarelik arazi üzerinde 5 bin 700 metrekare kapalı alana sahip otelde 48 oda ve 105 yatak bulunduğunu söyledi. Limak Thermal Boutique Hotel'in kapılarım açtığı günden bu yana yosun bir talep aldığının altım çizen Esenlik, 2012 yılında doluluk oranlarının bir önceki yıla oranla yüzde 6 artışla yüzde 65'e yükseldiğim ve 2012-2013 kış döneminde 60 firma toplamışına ev sahipliği yaptıklarını belirtti. 


Tunus Başbakanı Ali El Urayyid'in de misafirleri arasında bulunduğunu dile getiren Esenlik. "Ortadoğulu ve Arap turistler son dönemlerde yılın 12 avında da otelimizi tercih etmeye başladı. Daha önceden ağırlıklı yaz mevsiminde geliyorlardı. Bunda Türk dizilerinin etkili olduğunu düşünüyoruz dedi. 


Hollanda gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Rusya'dan da talep aldıklarım kaydeden Esenlik, yurtdışı tanıtım çalışmalarının devam ettiğini, son olarak Dubai Fuarı'na katıldıklarını anlattı. Bu yılı yüzde 70 doluluk oranıyla kapatmak istediklerinin bilgisini veren Esenlik, en büyük hedeflerinin sezon sürelerini uzatmak ve hafta içim canlandırmak olduğunu vurguladı. 


64 çalışan ile hizmet verdiklerim anlatan Esenlik, müşterilerden alınan dönüşler değerlendirildiğinde çıkan sonucun yüzde 99.5 memnuniyet olduğunu söyledi. Esenlik, otelimizde saray atmosferi hakimdir 1881 ile başlayan oda numaralarımız 1938 ile bitiyor ve her oda numarası doğrultusunda Atatürk'ün o tarihte yaşadıklarıyla ilgili bilgiler misafirlerle paylaşılıyor. Otelimizin diğer özellikleri arasında 850 metrekarelik alanda spa hizmeti, açık ve kapalı olmak üzere iki adet termal su havuzu, tüm odalarda termal su ve önceki yıllardan farklı olarak çocuk parkı bulunuyor" diye konuştu. 


Ankara Ticari hayat


Geri Dön