06 / 05 / 2024

Liman Park Ambarlı!

Liman Park Ambarlı!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Liman Park

Ofis sahibi olmak isteyenler için yüzde 50 peşinat sonrasında firma bünyesinde sıfır faizle 12 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Liman Park Ambarlı, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor...



İlk 5 katı antrepo, üç katı ofis olması öngörülen Liman Park Ambarlı,  Gül İnşaat  projesi olarak yaşama geçiriliyor. Projede satış süreci başlandı. 


7.katında yer alan 13 adet ofisin satışa sunulduğu Ambarlı  Liman Park  projesinde yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde faizsiz 12 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Liman Park Ambarlı, 9 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Projenin içerisinde yalnızca nakliye ve gümrükçülerin kullanacağı bir gümrük binası da mevcut. 


Liman Park Ambarlı!


Ofislerine teslimlerine 2015 yılı içerisinde başlanacak olan Yakuplu Liman Park'ın inşaat çalışmalarına başlandı. Projede yer alan ofisler 99 bin dolar ile 216 bin 500 dolar arasında fiyatlarla satılıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Yakuplu'da Ambarlı Limanı'nın yanında konumlanan Liman Park Ambarlı projesinin ilk katında restoranların yer alması planlanıyor.


Liman Park Ambarlı satış ofisi

Tel: 0533 374 10 06 

Web: www.gultasinsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön