28 / 04 / 2024

Lotus Office Bursa'da fiyatlar 650 bin TL’den başlıyor!

Lotus Office Bursa'da fiyatlar 650 bin TL’den başlıyor!

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 



Yatay mimari anlayışla tasarlanan, 190 ofis ve 16 mağazadan meydana gelen projede farklı ihtiyaçlara göre planlanmış fonksiyonel 10 ayrı ofis tipi yer alıyor. 82 metrekare ile 252 metrekare arasında değişen bu ofislerin birleşmeye uygun yapısı ile geniş mekânlar elde etmek de mümkün. 

2019 yılının 2. yarısında teslim edilecek Lotus Office projesi, otel, hastane, alışveriş ve iş merkezlerinin bulunduğu Bursa’nın Manhattan’ı olarak konumlanan Nilüfer’de yatay mimarisiyle dikkat çekiyor. 

Satış Direktörü Lamia Uzun;  tüm ofislerintemiz hava ihtiyacını karşılayabilmesi için açılır-kapanır, kışın soğuk havayı geçirmeyen yazın ise mercek etkisi yaratmayan özel yalıtımlı camlara sahip olduğunu dile getirdi.

İş yeri ruhsatı almaya uygun ofisler doktorlar için tasarlandı

Sağlık Bakanlığı yönetmenliğine uygun olarak geliştirilen Lotus Office, özellikle doktor, estetisyen ve diş hekimleri tarafından tercih ediliyor. Muayenehane açmak için asansör, merpen ve koridor genişlikleri, kapı yükseklikleri gibi özellikleri yönetmelik kriterlerine uygun olarak inşa ediliyor. Ofislerin muayenehane, sağlık ve estetik merkezleri için Sağlık Bakanlığı yönetmeliğine uygun ve iş yeri ruhsatı almaya hazır halde tasarlandığının altını çizen Lamia Uzun yatırımcılarına değer kazandıracak akıllı ofis özellikleriyle ilgili olarak‘’ Bursa’da gerçek akıllı ofis yaşamını Lotus Office ile hayata geçiriyoruz. Akıllı bina alt yapısıyla ofislerin aydınlatma, iklimlendirme ve havalandırma gibi tüm mekanik ve elektronik sistemleriuzaktan kontrol edilebilir şekilde tasarlandı. Bu sayede ofis sahipleri enerjiden tasarruf edebilecekler. Ayrıca kesintisiz enerji desteği veren jeneratör altyapısı,lobilerde güvenli geçiş sistemi,yangın ve gaz otomasyonu,otomatik kontrol sistemiyle denetlenen iklimlendirme,tavan içerisinde gizlenmiş Mitsubishi marka ısıtma-soğutma ve havalandırma sistemleri de standart olarak verilmekte.  Bina için gerekli olan temiz hava miktarının iki katını karşılayabilecek kapasitede mekanik havalandırma sistemi,özel LED aydınlatma sistemi ile ferah çalışma ortamları ile 300 araç kapasiteli otopark, asansör sistemli kapalı otopark ve elektrikli araç şarj üniteleri gibi ince detaylar da iş hayatının beklentilerinin ötesinde bir konfor sağlayacak şekilde tasarlandı. 

2018 fiyatları ile yatırım avantajı ve kısa sürede teslim fırsatı ile hem iş dünyası hem de işlek bir merkezde kolay kiracı bulma kapasitesi ile Lotus Office, Bursa’yı akıllı ofis konforu ile tanıştıracak. 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla Lotus Office 2019 yılında kapılarını yatırımcılarına açacak.

lotusofisbursa.com


Geri Dön