03 / 05 / 2024

Lüks otellerde otopark ücretinde rekor fiyat! Saat ve vale hizmeti 750 lira!

Lüks otellerde otopark ücretinde rekor fiyat! Saat ve vale hizmeti 750 lira!

İstanbul’da bulunan lüks otellerin otopark ücretlerinde saat ve vale hizmetine göre fiyatların 750 TL’yi bulduğu belirtildi. 



İstanbul’da bulunan lüks otellerin otopark rekora doğru koşuyor. Ücret rekorunu paylaşan oteller arasında ise Beşiktaş’ta bulunan Four Seasons Hotel Bosphorus ve Shangri-La Bosphorus ile geçen sene bu konu ile sosyal medyada gündeme gelen Raffles Hotel bulunuyordu. 

sozcu.com.tr'de yer alan habere göre; Diğer otellere de bakarsak şayet, Four Seasons Hotel Bosphorus’ta üç saate kadar vale ücreti 500 Türk Lirası olurken, tam gün için de 600 TL’lik hizmet bedeli alındığı kaydedildi.

Shangri-La Bosphorus’ta ise dört saate kadar vale hizmeti 500 TL’yi olurken, aracın otelin önünde park edilmesi halinde ücret 600 TL’ye kadar çıkmış oluyor. Zorlu Center’daki Raffles Hotel’de günlük vale hizmeti 450 Türk Lirası olurken, aynı şekilde aracın otelin önüne park edilmesi halinde ücret 750 TL’yi kadar buluyor.

 Lüks otellerde otopark ücretinde rekor fiyat! Saat ve vale hizmeti 750 lira!

BİRİNCİ SIRADA THE MARMARA ÖNE ÇIKIYOR

Harbiye’deki Hilton’da vale hizmeti üç saate kadar 400 Türk Lirası olurken, Mandarin Oriental İstanbul’da ise vale hizmetinin bedeli dört saate kadar 300 Türk Lirası, günlük ise 500 Türk Lirası. The Marmara Taksim’de ise vale hizmeti ücreti alınmıyor.

The Marmara’da iki saate kadar 80 Türk Lirası, üç saate kadar 160 Türk Lirası, günlük ise 360 Türk Lirası otopark ücreti bulunuyor. Çırağan Place Kempinski’de ise üç saate kadar vale hizmeti için 250 Türk Lirası olurken, üç saatin ardından ücrete her saat başına 15 Türk Lirası da  ekleniyor.

Üsküdar'da 6 bloklu sitenin istinat duvarı çöktü! Bina acil boşaltıldı!

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 18 oranında zam geldi...

Havalimanlarında otopark ücretlerine zam geldi...


Geri Dön