17 / 05 / 2024

Maaşını bu bankaya taşıyanlar yaşadı! 3 gün içinde hesaba 7000 lira yatıyor

Maaşını bu bankaya taşıyanlar yaşadı! 3 gün içinde hesaba 7000 lira yatıyor

Milyonlarca emekli vatandaşın beklediği müjdeli haber. Emekli maaşını bu bankaya taşıyan emeklilere 7 bin TL promosyon ücreti ödenecek. İşte detaylar...



KAMPANYANIN AYRINTILARI
ING Bank tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

“Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerimiz faydalanabilir. Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamakta.

Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 4.650 lira, 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 5.800 TL, 2.500 TL’nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon verilir.

Kampanya 05 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerli. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan faydalanamaz. Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabiliyor.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön