10 / 05 / 2024

MABEL'in şube sayısı artıyor! Türkiye geneli ve Kıbrıs'tan 300'e yakın bayilik başvurusu geldi! 

MABEL'in şube sayısı artıyor! Türkiye geneli ve Kıbrıs'tan 300'e yakın bayilik başvurusu geldi! 

MABEL Kurumsal Emlak Zinciri kurucusu ve yönetim Kurulu Başkanı Suat Nurdemir, kendilerine Kıbrıs'tan 300'ü aşkın başvuru geldiğini belirterek, hedefleri ve çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 



MABEL’in kurucusu Suat Nurdemir, yeni başlamalarına rağmen şube sayılarının onlarca olduğunun altını çizerek, "Şu anda yurtiçi yanı sıra Kıbrıs’tan gelen üç yüzden fazla bayilik başvurusuna yanıt veriyoruz. Elbette nitelikli büyümeyi önemsiyoruz" açıklamasında bulundu.

Hedeflerine, teknolojiyi en verimli şekilde kullanıp, eğitim ve Ar-Ge'ye yatırım yaparak ulaştıklarının altını çizen Nurdemir, "Geleceğe yatırım yapan bir marka olarak bu yatırımlarımızı sürdürüp yenilikçi yaklaşımları hızla MABEL çalışma sistemlerimize entegre etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

MABEL in şube sayısı artıyor! Türkiye geneli ve Kıbrıs tan 300 e yakın bayilik başvurusu geldi! 

MABEL olarak hedeflerinin çözüm ortağı oldukları bayiler ile bir dünya markası olmak olduğuna dikkat çeken Suat Nurdemir, "Dürüstlük ilkesi, güçlü ekipleri ve tamamen MABEL’e özel geliştirilen çalışma sistemleri ile sektörde fark yaratan bir emlak zinciri olmayı başardık" açıklamasında bulundu.

Ulusal- Uluslararası - Ticari - Aktif Pazarlama desteklerine ek olarak Hukuk, Arge,  Eğitim ve Reklam desteklerini tüm bayilerine Genel Müdürlük olarak ve bayilik süresince sunan MABEL, Franchise atağıyla nitelikli büyüme hedefine bağlı şekilde bayi adaylarını seçiyor. 

MABEL, Franchise atağıyla nitelikli büyüme hedefi doğrultusunda, Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerinin yanı sıra sektörde kendi işini kurmak isteyen kadın girişimcileriler için de büyük fırsatlar sağlıyor. 

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Sizin de adınıza yanlış ceza kesilmiş olabilir! Herkesin hemen kontrol etmesi gerekiyor!

Vergi borcu yapılandıracaklar son tarihi aman kaçırmayın! Hangi borçlar yapılandırılabilir? 


Geri Dön