29 / 04 / 2024

Mahal Sancaktepe Ada projesi satışa çıkıyor!

 Mahal Sancaktepe Ada projesi satışa çıkıyor!

Firma: Denge Yapı

Proje: Mahal Sancaktepe Ada

Mahal Sancaktepe Ada projesi Ramazan Bayramı’ndan sonra satışa sunulacak!




Denge Yapı, yeni projesi Mahal Sancaktepe’den sonra Mahal Sancaktepe Ada’yı da görücüye çıkarıyor. Ön talep aşamasında olan  Mahal Sancaktepe Ada  projesi Ramazan Bayramı’ndan sonra satışa çıkacak.


Mahal Sancaktepe Ada projesi Sancaktepe’de inşa edilecek. 144 konuttan meydana gelen projede 3 blok olacak. 10 bin 454 metrekare alana kurulacak olan Mahal Sancaktepe Ada’da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alacak.


Yüzde 85’i yeşil alan olarak planlanan Mahal Sancaktepe Ada projesinde . Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı 15 dakika, Finans Merkezi Ataşehir 14 dakika, Boğaziçi Köprüsü 21 dakika, TEM Otoyolu yanı başınızda, TEM-Kartal bağlantı yoluna ulaşmak ise sadece birkaç dakika...


Mahal Sancaktepe Ada'da güvende olmanızı sağlamak için teknolojinin tüm avantajları kullanılıyor. Site içerisindeki kapalı devre kameralar, bina girişlerinde araç kontrollü giriş-çıkışlar, 24 saat güvenlik hizmeti, yangın merpenleri, acil çıkış kapıları ile kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak her türlü ayrıntı düşünülüyor.


Dışarıdan gelebilecek tehlikelerin yanı sıra doğal nedenlerle oluşabilecek durumlara karşı da hazırlıklı olan Mahal Sancaktepe Ada, deprem yönetmeliğine uygun ve zemin yapı etkileşimi dikkate alınarak, radye temel üzerine inşa ediliyor.


Mahal Sancaktepe Ada projesinde 2+1 evler 78, 96 ve 106 metrekare olmak üzere üç farklı tipte tasarlandı. 3+1 evlerin alanları ise 123 metrekare.


Osman Gazi Mahallesi Bilal Habeşi Caddesi Mahal Sancaktepe


Tel: 0216 311 66 67

www.mahalsancaktepe.com


projeye sor



Geri Dön