28 / 04 / 2024

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.



Mai Residence'de yüzde 52 peşinatta, kalan kısım 5 taksit şeklinde ödeniyor.  Fer Yapı  imzası taşıyan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Mai Residence Kartal ev fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Hemen teslim edilen projede 1.490 TL'lik taksitlerle daire sahibi olabilmek mümkün. 


Mai Residence İstanbul'un Kartal ilçesinde yükseliyor. Proje Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kadıköy’e metroyla sadece 29 dakika, Kartal metro durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor. 


Kartal Mai Residence'de mini müzik stüdyosu, kafeler ve mağazalar, fitness salonu ve sinema odası, depo alanları, çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Mai Residence Kartal ev fiyatları 2 oda 1 salonlarda 490 bin TL'den başlıyor. Proje 213 adet daire ve 144 adet home ofisten meydana geliyor. 


Mai Residence Kartal ulaşım: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102 34873 Kartal İstanbul


Kartal  Mai Residence  iletişim 

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön