29 / 04 / 2024

Mai Residence'da 3 bin 500 liraya dairenizi hemen alın!

Mai Residence'da 3 bin 500 liraya dairenizi hemen alın!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Taksitlerinizi ödemeye, 1 sene sonra, evinize taşınınca başlayın. 3500 liraya konut sahibi olma imkânı sunan FerYapı’nın, kredi taksitlerini 1 sene ötelediği kampanyası yoğun ilgi görüyor.



FerYapı’nın, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da E-5’in hemen yanında inşa ettiği nitelikli projesi Mai Residence’da ilk blok Mart 2015’te ikinci blok ise Eylül 2015’te teslim ediliyor. 3500 liraya konut sahibi olma imkânı sunan FerYapı’nın, kredi taksitlerini 1 sene ötelediği kampanyası yoğun ilgi görüyor. 




İnşaatı hızla ilerleyen Mai Residence’da, 3500 TL peşinatla ev sahibi olanların sayısı gittikçe artıyor…


Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler bugün 3.500 TL ile evini seçip, adalar ve deniz manzaralı evlerine taşınınca kira öder gibi kredi taksitlerini ödemeye başlayacaklar. Peşinatın kalan kısmını ise teslime kadar istedikleri zaman ödeme şansına sahipler.

Kampanya ve teslim tarihinin yaklaşmasıyla birlikte satışlarda ciddi bir artış gerçekleşti. Gerek mimari tasarımı, gerekse bünyesinde barındırdığı sosyal imkânlarla bölgede fark yaratan projede uygulanan kampanya, satışların artmasında kritik rol oynadı. ‘Doğru Yerde Doğru Proje’ felsefesiyle bugüne kadar hayata geçirdiği tüm projelerde yüzde yüz başarı yakalayan FerYapı, müşterilerine sunduğu finansal ödeme planlarıyla ve ödeme kolaylıklarıyla da yatırımcısının takdirini kazanıyor. Değeri her gün artan Mai’de KDV’nin yüzde 1 olması da bir avantaj sağlıyor.  


Mai Residence’ta deniz durduğu sürece manzaranız olacak, E5 durduğu sürece yatırımınız değer kazanacak!


Anadolu yakası metrosunda, Kartal durağına yürüyerek 10 dakika mesafede olan  Mai Residence  hem denize hem de E5’e komşu olma özelliğini hiç yitirmeyecek. Mai Residence sakinleri, evlerinde adalar manzarasının keyfini çıkarırken, bir FerYapı klasiği olan geniş imkânlı sosyal aktivite alanlarından da faydalanabilecek.



Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com


projeye sor



Geri Dön