02 / 05 / 2024

Malatya Yaşam Spor Merkezi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Malatya Yaşam Spor Merkezi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

MALATYA Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Hava Lojmanları kavşağında 53 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Yasam ve Spor Merkezi inşaatının yüzde 95 seviyesine geldiğini söyledi.



MALATYA Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Hava Lojmanları kavşağında 53 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Yasam ve Spor Merkezine yaklaşık 16 milyon liralık bir yatırımda bulunduklarını söyledi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğu Anadolu bölgesinin en büyük yaşam merkezi inşaatının yüzde 95 seviyesine geldiğini söyledi. 


Yaşam ve Spor Merkezinin bölgenin en büyük yatırımlarından birisi olduğunu kaydeden Çakır, "Yaşam ve Spor Merkezi örnek ve büyük bir proje. Tesisimiz, bay ve bayanlara hizmet etmek üzere iki bölüm olarak inşa ediliyor. Herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde bu yıl içerisinde hizmete sunmayı planlıyoruz. 16 bin 500 metrekare kapalı alana sahip merkezde, olimpik yüzme havuzları, masaj havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, hamam, saunalar, bilardo ve masa tenisi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme terasları, 2 bin metrekarelik kafeterya, 84 araçlık kapalı otopark ile 167 araçlık açık otopark bulunmaktadır" dedi. 


Milat


Geri Dön