17 / 05 / 2024

Malatya Yaşam Spor Merkezinin yüzde 95i tamamlandı

Malatya Yaşam Spor Merkezinin yüzde 95i tamamlandı

MALATYA Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Hava Lojmanları kavşağında 53 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Yasam ve Spor Merkezi inşaatının yüzde 95 seviyesine geldiğini söyledi.

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir'in Göztepe ilçesinde yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşılıyor. Başkan Vekili Talat Papatya ve İZVAK Başkanı Ali Erten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde son durum!

Göztepe'nin karşılaşmalarını oynayacağı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin inşaatı evam ediyor...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 2019'da açılacak!

Göztepe’nin dört gözle beklediği yeni stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İhalesi 218 milyon 900 bin TL’ye yapılan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin 2019-2020 sezonuna yetileceği açıklandı.

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı'nda hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

TOKİ ile Malatya Beydağı'nda yeni bir yaşam!

TOKİ, Maltaya Beydağı'nda kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği konutlarla bölge sakinlerine güvenli yapılar ve sağlıklı çevreden oluşan bir yaşam sunuyor...

Malatya Yaşam Spor Merkezinin yüzde 95i tamamlandı Haberi

Malatya Yaşam Spor Merkezinin yüzde 95i tamamlandı

MALATYA Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Hava Lojmanları kavşağında 53 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Yasam ve Spor Merkezine yaklaşık 16 milyon liralık bir yatırımda bulunduklarını söyledi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğu Anadolu bölgesinin en büyük yaşam merkezi inşaatının yüzde 95 seviyesine geldiğini söyledi. 


Yaşam ve Spor Merkezinin bölgenin en büyük yatırımlarından birisi olduğunu kaydeden Çakır, "Yaşam ve Spor Merkezi örnek ve büyük bir proje. Tesisimiz, bay ve bayanlara hizmet etmek üzere iki bölüm olarak inşa ediliyor. Herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde bu yıl içerisinde hizmete sunmayı planlıyoruz. 16 bin 500 metrekare kapalı alana sahip merkezde, olimpik yüzme havuzları, masaj havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, hamam, saunalar, bilardo ve masa tenisi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, futbol...