02 / 05 / 2024

Maltepe Newada Residence projesi!

Maltepe Newada Residence projesi!

Firma: ML Yapı

Proje: Newada

ML Yapı tarafından hayata geçirilen Maltepe Newada Residence projesi 'nin ayrıntılı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...







 26 ve 20 katlı 2 blok halinde tasarlanan  Newada  Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe 'de yer alıyor.  ML Yapı  imzası taşıyan Maltepe Newada Residence projesi 'nin satış süreci devam ediyor. 288 konuttan oluşan Maltepe Newada Residence projesi 'nde  1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daire alternatifleri bulunuyor. 



Maltepe Newada Residence projesinde 1+1 daireler 73 metrekare ile 100 metrekare arası, 2+1 daireler 75 metrekare ile 167 metrekare, 3+1 daireler ise 153 metrekare ile 187 metrekare olarak  inşa edildi. Maltepe Newada Residence projesinin daire fiyatları bilgisi şöyle: 



Maltepe Newada Residence projesi daire fiyatları: 


Maltepe Newada Residence projesinin daire fiyatları hakkında projenin satış ofisinde bilgi veriliyor. 


Maltepe Newada Residence projesi ödeme planına göre firma bünyesinde hazırlanan ödeme imkanları ile daire alınabildiği gibi banka kredisi de kullanılabiliyor. Maltepe Newada Residence projesi ne zaman teslim sorusunun yanıtı şöyle: 


Maltepe Newada Residence projesi ne zaman teslim? 


Maltepe Newada Residence projesi  2013 Aralık 'ta teslim edilecek.



Bostancı İskelesi'ne 2,5 kilometre, Ataşehir'e 6 kilometre, E-5'e 800 metre mesafede yer alan Maltepe Newada Residence projesi Türk hamamı, sauna, çocuk yüzme havuzu, spa alanları basketbol sahası ve açık yüzme havuzu gibi imkanlara sahip. 



Telefon: 0216 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön