28 / 04 / 2024

Mandarin Oriental Bodrum'un Cennet Koyu'nda açıldı!

Mandarin Oriental Bodrum'un Cennet Koyu'nda açıldı!

DÜNYANIN en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort otelini Bodrum'un Cennet Koyu'nda açtı. 650 milyon euro'luk yatırımla hayata geçirilen projede otel ve rezidans bölümleri yer alıyor...





DÜNYANIN en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort otelini Bodrum'un Cennet Koyu'nda açtı. 650 milyon euro'luk yatırımla hayata geçirilen projede otel ve rezidans bölümleri yer alıyor. 109 odalı otelin gecelik oda fiyatları 800 euro'dan başlıyor, 18 bin euro'ya kadar çıkıyor. 2 km sahil şeridinde kum plajlar, çim alanlar ve stil sahibi deck'lerle bezeli iki özel koya sahip lüks resort, MilasBodrum Havaalanı'na 45 dakika, Bodrum merkeze ise 30 dakika uzaklıkta. 


Dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Cittero tarafından tasarlanan Mandarin Oriental, Bodrum'da tamamı güneşlenme alanı, teras veya balkona sahip, çoğu özel bahçeli ve infin'rti havuzlu 109 misafir odası, gurme lezzetler sunan 10 restoran ve bar, 2 bin 700 metrekarelik spa merkezi, spor ve sağlıklı yaşam merkezi, su sporları merkezi ve çocuk kulübünün yanı sıra bir tanesi 440 kişi agırlayabilen iki adet balo salonu, iki toplantı odası ve helikopter pistine sahip.12 ay açık kalacak olan otelde 700 kişi çalışıyor. Dünya çapında işlettiği 44 otelle 25 ülkede hizmet veren Mandarin Oriental, halen Singapur ve Londra Borsası'nda işlem görüyor. 


Mandarin Oriental Hotel Group'un Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Hindistan Operasyon Direktörü Christoph Mares, Astaş Holdingin patronu Vedat Aşçı ile 2017 yılında İstanbul Kuruçeşme Oteli'ni de hizmete açmaya hazırlandıklarını söyledi. Bodrum ve İstanbul için Vedat Aşçı ile 50 yıllık anlaşma yaptıklarını belirten Mares "Başlangıçta Türk tatilcileri hedefliyoruz. Ancak ABD ve Uzakdoğulu turistler aracılığı ile yurtdışına da açılacağız. Otellerimizde Michelin yıldızlı aşçı bulunması için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.



PARA  


Geri Dön