28 / 04 / 2024

Mar Yapı Bayramoğlu’nu ikinci yatırım üssü yaptı!

Mar Yapı Bayramoğlu’nu ikinci yatırım üssü yaptı!

Mar Yapı, yönünü Bayramoğlu’na döndü. Bölgeyi ikinci yatırım üssü yapacaklarını ifade eden Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Güneşli’deki trendi Bayramoğlu’na taşıyacağız dedi...



Divan Grubu ile Güneşli’de hayata geçirdiği G Plus projesinde sonra şimdi de Bayramoğlu’nda G Marin projesini geliştiren Mar Yapı, yatırımlarına Bayramoğlu’nda devam edecek. G Marin projesinin lansmanında konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Bayramoğlu ikinci yatırım üssümüz olacak dedi. 


Güneşli’deki trendi Bayramoğlu’na taşıyacağız

Divan Group ile ilk proje ortaklıklarının G Plus ile başladığına dikkat çeken Özkök, Güneşli’de gelinen nokta Mar Yapı’nın ürünüdür diye konuştu. Bayramoğlu’nu geleceğin Kalamış’ı olarak gördüklerini ifade eden Özkök, “Bayramoğlu eski sayfiye alanı olarak biliniyordu. Yeni tatil yerleri keşfedilince bölge tenhalaştı. Biz şimdi Bayramoğlu’nu eski günlerine kavuşturmak istiyoruz. Güneşli’deki trendi Bayramoğlu’na da taşımak istiyoruz” ifadesinde bulundu. 


Güneşli’den sonra ikinci yatırım üssümüz olacak

Bölgenin sayfiye alanı olması ve bölgede boş arazinin çok olması kendilerini cezbettiğini vurgulayan Özkük, “Yatırımlarımıza Bayramoğlu’nda devam edeceğiz. Bölge Güneşli’den sonra ikinci yatırım üssümüz olacak” şeklinde konuştu.



Marmaray Bayramoğlu’nda fiyatları yüzde 100 artıracak

Marmaray projesi ile Bayramoğlu’nda konut fiyatlarının 2 yılda en az yüzde 100 artış göstereceğini belirten Özkök, “G Marin projemizde metrekare fiyatlarımız bin 800 TL’den başlıyor. Bu kalitedeki bir proje için bu rakam çok komik. Biz bölgede önce kendimizi ispat etmek istedik. Bizden konut alanlar  Marmaray  projesinin de tamamlanması ile 2 yılda en az yüzde 100 prim yapacak” ifadesinde bulundu. 


Mar Yapı Bayramoğlu’nu ikinci yatırım üssü yaptı!


Yarım projeyi devraldılar

Münir Özkök, “Bayramoğlu’nda 2 yıldan fazla bir süredir arazi arayışlarımız sürüyordu. Bu sırada bir bankadan yarım kalan bir projeyi devralmamız teklif edildi. Bize de cazip geldi ve kabul ettik. 96 hak sahibi vardı. Bunlardan 33 tanesinin tapusu yoktu. Bunlar dilerlerse daire farkını verip tapularını alabilecekler. Tapusu olanlara ise dairelerinde eksik kalanları tamamlayıp teslim edeceğiz. Ve bunlardan sosyal imkanlar için ekstra bir ücret talep etmeyeceğiz” dedi.



G Marin’de metrekaresi bin 800 TL’den başlıyor

Mar Yapı ve Divan Grubu işbirliği ile Bayramoğlu’nda hayata geçirilen G Marin projesi 35 bin metrekare alan üzerinde toplam 556 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 31 daire seçeneklerinden oluşan Bayramoğlu G Marin projesinde konutlar metrekaresi bin 800 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Divan Grubu’nun vereceği rezidans hizmetleri ile dikkat çeken projede ilk etap teslimlerinin Ekim 2013’te ikinci etap teslimlerinin ise 2014’ün sonunda yapılması planlanıyor. 


Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön