25 / 07 / 2024

mar yapı münir özkök

mar yapı münir özkök

Mar Yapı, yönünü Bayramoğlu’na döndü. Bölgeyi ikinci yatırım üssü yapacaklarını ifade eden Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Güneşli’deki trendi Bayramoğlu’na taşıyacağız dedi...

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 126 daire, 9 dükkan yapım işi ihale ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işini 71 milyon 290 bin TL'ye ihale ediyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

Münir Karaloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Antalya valisi Münir Karaloğlu, 'İmar Barışı' kapsamında şehirleşme alanında birçok sorunun çözüldüğünü, bundan sonra turizm kentinde çarpık kentleşmeye izin vermeyeceklerini kaydetti.

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

1+1 daire yapımı yasaklandı mı 2017?

3 Temmuz'da Resmi Gazete'de yer alan Yeni İmar Yönetmeliği ile 1+0 (stüdyo tipi) dairelerin yapımı yasaklandı. Peki, aynı yönetmelik ile 1+1 daire yapımı da yasaklandı mı?

Wanda Group, Türkiye’ye Mar Yapı ortaklığıyla geliyor!

Teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarıyla dikkat çeken Çinli WandaGroup, Mar Yapı ortaklığıyla Türkiye’ye turizm yatırımı için geliyor.

Osmanca-Adapazarı'nda imar planı yapımı işi ihalesi!

TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü, Osmanca-Adapazarı Enerji İletim Hattı Kamulaştırma Haritası ve İmar Planı Yapımı İşi ihale ediyor..

Münir Özkök: Çinlilere ev satacağız!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök. yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, turizm sektörüne katkı sağlamak için yurtdışında yaşayan vatandaşlara 'Komşunu al gel' çağrısı yapmıştı. Ben de Çinlileri alıp geldim" dedi.

Konuta Münir Özkök'ün eli değdi!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, 10 yıl önce girdiği konut sektöründe ortaklıklarla büyümesini sürdürüyor. İşte Özkök ile gerçekleştirilen söyleşi...

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

mar yapı münir özkök Haberi

mar yapı münir özkök

Divan Grubu ile Güneşli’de hayata geçirdiği G Plus projesinde sonra şimdi de Bayramoğlu’nda G Marin projesini geliştiren Mar Yapı, yatırımlarına Bayramoğlu’nda devam edecek. G Marin projesinin lansmanında konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Bayramoğlu ikinci yatırım üssümüz olacak dedi. 


Güneşli’deki trendi Bayramoğlu’na taşıyacağız

Divan Group ile ilk proje ortaklıklarının G Plus ile başladığına dikkat çeken Özkök, Güneşli’de gelinen nokta Mar Yapı’nın ürünüdür diye konuştu. Bayramoğlu’nu geleceğin Kalamış’ı olarak gördüklerini ifade eden Özkök, “Bayramoğlu eski sayfiye alanı olarak biliniyordu. Yeni tatil yerleri keşfedilince bölge tenhalaştı. Biz şimdi Bayramoğlu’nu eski günlerine kavuşturmak istiyoruz. Güneşli’deki trendi Bayramoğlu’na da taşımak istiyoruz” ifadesinde bulundu. 


Güneşli’den sonra ikinci yatırım üssümüz olacak

Bölgenin sayfiye alanı olması ve bölgede boş arazinin çok olması kendilerini cezbettiğini vurgulayan Özkük, “Yatırımlarımıza Bayramoğlu’nda...