02 / 07 / 2024

Mar Yapı, önümüzdeki yıl Maraş'ta ikinci şubesini açacak!

Mar Yapı, önümüzdeki yıl Maraş'ta ikinci şubesini açacak!

İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği modern çalışmalarla Kahramanmaraş'taki birçok endüstriyel tesis ve işletme projelerinde imzası bulunan Mar Yapı, şubeleşerek büyüyecek. Şirket, 2015'te Kahramanmaraş Elbistan'da yeni bir şube açmayı planlıyor...




Mar Yapı, önümüzdeki yıl Maranta ikinci şubesini açacak İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği modern çalışmalarla Kahramanmaraş'taki birçok endüstriyel tesis ve işletme projelerinde imzası bulunan Mar Yapı, şubeleşerek büyüyecek. Şirket, 2015'te Kahramanmaraş Elbistan'da yeni bir şube açmayı planlıyor. 

Kahramanmaraş'ta Fatih Purtaş ve Ömer Faruk Yılmaz tarafından 2004'te kurulan şirket, mekanlar için kalıcı ve estetik çözümler sunarak, müşteri portfoyünüher geçen gün genişletiyor.

Şirket ortaklarından Ömer Faruk Yılmaz, faaliyetlerini Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'nde 1000 metrekarelik alana sahip tesislerinde yürüttüklerini anlatarak, "Kurulduğumuz günden bu yana kaliteden ödün vermeden çalışıyoruz. Makine parkımızı sürekli yeniliyoruz. Ürün çeşitlerimizi artırarak, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz" dedi. "Kentteki birçok endüstriyel tesis ve işletmelerin dış cephesinde bizim imzamız var" bilgisini veren Yılmaz, 'Tapılara ayrıcalıklı bir görünüm vererek, onların emsallerinden farklı bir görümüne bürünmesini sağlıyoruz" diye konuştu. 

Giydirme cephelerin 20 yıl garantisinin olduğunu da söyleyen Yılmaz, "Alüminyum kompozit paneller, çok tercih edilen bir yapı elemanı. Bu paneller; ticaret merkezleri, ofis binaları, konutlar, okullar, oteller, petrol istasyonları gibi çok sayıda yapıda ve iç mekanlarda kullanılıyor" bilgisini verdi.



Dünya




Geri Dön