14 / 05 / 2024

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...



Peki Ataköy Marinada Residence projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? Marinada Residence projesinde yer alan konutların alanları kaç metrekare? Marinada Residence projesinde hangi sosyal alanlar yer alıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Marinada Residence detayları...

Geniş açık alanlar, meydanlar ve peyzaj düzenlemeleriyle dikkat çeken Ataköy Marinada Residence, denize sıfır olarak yükseliyor.

Türkiye’nin en prestijli marinaları arasında yer alan Ataköy Marina’da toplam 10 bin 500 metrekare arazi üzerine tek blokta 17 katlı olarak inşa edilen Ataköy Marinada Residence Tabanlıoğlu Mimarlık ofisi imzası taşıyor.

Marinada Residence ile Ataköy Marina ya komşu bir yaşam başlıyor!

Satışların başladığı projede 1+1’den penthouse formata kadar farklı konut seçenekleri sunuyor. Ayrıca villa konforunu rezidans konseptine taşıyan Marinada Residence projesinde yer alan 1+1’ler 128 metrekareden, 2+1'ler de 230 metrekareden başlarken projede ayrıca büyüklüğü 450 metrekareye varan 3+1’ler yer alıyor.

2023 yılının son çeyreğinde sahiplerine teslim edilecek olan proje yeşil alanlarıyla da dikkat çekiyor.  

Ataköy Marinada Residence projesinde fitness salonu, kapalı havuz, sauna ve lounge gibi alanlar da yer alıyor. Söz konusu projedeki konutlar, akıllı ev otomasyon sistemi ile lüksü, konforu ve kolaylığı bir arada yaşatırken kesintisiz ve alabildiğine uzanan deniz ve şehir manzarası da sunuyor.

Concierge hizmetlerinin de yer aldığı Ataköy Marinada Residence projesinde  kat hizmetlerinden kuru temizlemeye, oda servisinden havalimanına transfere ve hatta deniz taksiye kadar birçok ayrıcalıklı hizmet de sunuluyor.

Web: marinadaresidence.com

SOM Ticaret Merkezi 2 ön talep topluyor! Yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle!

Düzce Butik Silisyum Villaları satışta! Yeni proje...

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 


Geri Dön