30 / 04 / 2024

Markalı konut projelerinde ödeme avantajları!

Markalı konut projelerinde ödeme avantajları!

Markalı konut projesi üreten firmalar, sundukları imkanlarla ev satın almak isteyen kişilerin beklentilerini karşılıyor.



Markalı konut projesi üreten firmalar, sundukları imkanlar ile konut sahibi olmak isteyen kişilerin beklentilerini cevaplıyor. Yüzde 0 peşinat, 60 ay sıfır faiz, peşin alım indirimleri ve sözleşmesi şimdi ödemesi seneye başlayan fırsatlar dikkat çekiyor. Yeniakit'ten Mehmet Canıtatlı'nın haberine göre, döviz kuru, faiz, ve inşaat maliyetlerindeki yükselişe rağmen konut satışlarında avantaj sağlayan şirketler şu şekilde:

1) Kiptaş’tan faizsiz hemen teslim konutlar

Kiptaş konut almak isteyen kişilere 3 avantaj birden sunuyor.

1)Peşin alımlarda yüzde 15 indirim

2)60 ay vade farksız taksit imkanı

3)Yüzde 10 peşinatla hemen teslim

Çoğunlukla sosyal konutlar sunan KİPTAŞ’ın, dört projesinde sağladığı 60 ay vade farksız hemen teslim konut satışlarına ilgi gösteriliyor. Kampanyada yer alan projeler ise Maltepe, Alibeyköy, Bahçeşehir ve Gaziosmanpaşa’da yer alıyor.

Kampanya sadece Bahçeşehir’de yer alan Vaditepe Göl Evleri, Maltepe’de bulunan Aydos Seyirevleri, Alibeyköy’ün TEM yönünde yer verilen 5. Levent Güzeltepe ve Gaziosmanpaşa semtindeki Venezia Mega projelerinde geçerli. Arıca, liste fiyatı üzerinde yüzde 15 peşin alım indiriminin sağlandığı konut projelerinde anahtarlar hemen teslim edilebiliyor. Ek olarak, yüzde 10 peşinat alındığında 5 yıl boyunca vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor.

Gölet manzaralı evlerde en düşük fiyat 805 bin 723 TL'den başlıyor

Kiptaş imzasıyla Binres İnşaat tarafından gerçekleştirilen Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir’de, 26 bin metrekarelik bir alanı kaplayan Bahçeşehir Göleti manzaralı konumuyla dikkat çekiyor. 

357 konut ve 52 adet ticari alanın yer aldığı projedeki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Gölevleri, İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kanal İstanbul gibi büyük projelere yakın mesafede yer alıyor. 

Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir'de 126 ila 144 metrekarelik 2 oda 1 salonlar, 184 ila 215 metrekarelik 3 oda 1 salonlar ve 234 metrekarelik 4 oda 1 salonlar mevcut. 2 oda 1 salon konutlarda fiyatlar 805 bin 723 TL ve 1 milyon 47 bin 434 TL arasında, 3 oda 1 salon konutlarda fiyatlar 1 milyon 10 bin 374 TL ve 1 milyon 692 bin 11 TL arasında değişiyor.

2) Evla Park Seyir Evleri

Maltepe’de inşa edilen Evla Park Seyir Evleri, doğayla iç içe olması özelliğiyle dikkat çekiyor. Projede, 111 metrekareden başlayan farklı tipli 180 konut bulunuyor.

Evla Park Seyir Evleri 5 bloktan meydana geliyor. Marmara Denizi, İstanbul ve Adalar manzarasına hakim olan Evla Park Seyir Evlerin yer alan son konutların satışları devam ediyor. Projenin 3+1 konutlarının fiyatları 947 bin 533 TL ve 1 milyon 337 bin 375 TL arasında değişiklik gösteriyor.

3)  Kiptaş  Güzeltepe

Torunlar GYO ve KİPTAŞ birlikteliğiyle inşa edilen Kiptaş Güzeltepe, Alibeyköy’de yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konutlardan oluşuyor. Konutların  büyüklükleri 128 metrekare ve 418 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kiptaş Güzeltepe'de 3 oda 1 salon daire fiyatları 915 bin 92 TL ve 1 milyon 364 bin 5 TL arasında değişiyor.

4) Venezia Mega

İstanbul’un kentsel dönüşüm merkezlerinden Gaziosmanpaşa’da bulunan Venezia Mega'da konut, ofis ve AVM alanı yer alıyor. 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 gibi konut tiplerine yer verilen projede bulunduğu projede yeni bir avantaj sağlanıyor.

Projedeki 1+1 daireler 621 bin 32 TL ve 863 bin 755 TL, 2+1 daireler 1 milyon 237 bin 341 TL ve 1 milyon 750 bin 159 TL arasında fiyatlandırılıyor.

Sur Yapı’da bir yıl ödeme yapmadan ev sahibi olunabiliyor

Sur Yapı, ev almak isteyenlere uygun vade seçeneklerinin yanı sıra ödemelere tam bir yıl sonra başlama fırsatı sağlanıyor. Ayrıca projede yeni bir kampanya başlatıldı. İstanbul’da 9 ilçede 12 konut projesini ve Antalya projesini kapsıyor. Kampanya, Sur Yapı imzası ile finanse ediliyor.

İlk sene taksit yok, peşinat yok, ara ödemesiz yok

Kampanya kapsamında konut alıcısı, evini alıp peşinat ve taksitleri ödemeye tam bir yıl sonra başlıyor. İlk senenin ödemeleri, müşteri adına Sur Yapı tarafından yapılıyor. Ev sahipleri ödemeye bir yıl sonra yüzde 20 peşinat ve aylık sabit taksitleriyle başlıyor. 24’üncü ve 36’ncı aylarda ise yüzde 15’lik iki ara ödeme yapılıyor. Böylece ilk sene peşinat ve aylık taksit ödemeden, makul bir planlama ile evin yüzde yüzlük ödemesi yapılmış oluyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Antalya projesi de kampanyaya dahil

Antalya’da, yatırım değeri 8 milyar lira olan mega şehir projesini hayata geçiren Sur Yapı, konut alan müşterilerine ilk yıl hiç taksit ödemiyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 10’luk bir indirim uygulanıyor. Bu arada yerli ve yabancı çok sayıda vatandaşın alım yaptığı projenin 93 bloklu, 6 bin 417 daireli ilk etabında anahtar teslimlerine bu yıl başlanacak. 

“Yılın kampanyasını yapıyoruz”

Kampanyanın hem oturanlara hem de yatırımcıya çok fazla imkan sağlayacağını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Yılın kampanyasını yapmaya çalıştık. İstanbul’un iki yakasındaki 12 projemizde ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan Antalya projemizle geniş bir portföy sunuyoruz. Hemen teslim projeler de dahil. Bahar havasını sektöre yansıtmak istiyoruz. Sur Yapı güvencesiyle finanse ettiğimiz kampanya özverili yaklaşımımızın bir yansıması oldu. Kampanya bünyesinde konut alıcısı gelip istediği projeden evini seçecek. Peşinatını, taksitlerini 1 yıl sonraya erteleyecek ve 1 yıl sonra ödemeye başlayacak. Böylelikle 1 yıl boyunca hiçbir ödeme yapmamış ve tasarruflarına dokunmamış olacak” şeklinde konuştu.

‘‘Her yeni ev yeni bir yolculuk”

Geliştirdikleri tüm projelerinde insanları sadece konut sahibi yapmakla kalmadıklarını belirten Elmas, kampanyamızın adını ‘‘Her yeni ev yeni bir yolculuk’’ koyduk. Çünkü ‘‘Ev olgusu, bizi birbirimize bağlayan en önemli unsurlardan biridir. Yaşamdan ölüme kadar geçirdiğimiz tüm süreçlerde evimiz bir anı sandığımızdır aslında; komşularımızı ağırladığımız, bayram ziyaretleri yaptığımız, sevgiyle çoğaldığımız, akşam olunca dönmek istediğimiz, çocuğumuzun doğduğu ve büyüdüğü bir yerdir. Biz, Sur Yapı olarak insanların yepyeni bir hayata adım attıkları, adına yuva dedikleri, acı tatlı her anı sığdırdıkları bu kutsal alana olan saygımız ve titizliğimizle insanlarımıza daima güvende hissedebilecekleri, sadece metrekarelerden oluşan bir alandan öte bir ‘yolculuk’ sunuyoruz. Biliyoruz ki, hiçbir yer ev kadar huzurlu ve rahat hissettiremez kimseyi” dedi.

Kampanyaya dahilinde olan konut projeleri:

-İstanbul Avrupa yakasında: Topkapı’da Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Ispartakule’de Bahçeyaka.

-İstanbul Anadolu yakasında: Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Maltepe’de YeşilMavi, Koşuyolu’nda Excellence Koşuyolu, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar.

5) Sur Yapı Antalya

Emlak Konut GYO’nun, geçmiş dönemde ev sahibi olmak isteyenler için  başlattığı ‘Kazandıran Fırsatlar’ kampanyasına çok fazla ilgi gösterildi. 31 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan kampanyada kişilere, borcun tamamını ya da kısmi ödeme, kişiye özel indirim ve TUFE’den sabite dönme fırsatları sunuluyor. Borcunun tamamını ya da kısmi oranını kapatmak isteyenlere de dört ayrı ödeme sistemi sağlanıyor. 

Borcunun tamamını kapatabilecek olan kişilere yüzde 35’e kadar indirim fırsatı sağlanıyor. Borcunun yüzde 75’ini kapatanlara yüzde 25, borcunun yarısını kapatanlara yüzde 17’ye kadar indirim uygulanıyor. Borcunun yüzde 25’ini kapatana da yüzde 9’a varan indirim sağlanıyor. Kısmi ödeme fırsatından yararlananların mevcut ara ödemeleri de kaldırılıyor. Kampanya ile TUFE’ye endeksli ödeme modelleri, yüzde 0.50 vade farkıyla sabit ödemeye çevrilebilecek. Kampanyanın son başvuru tarihi ise 31 Mayıs olarak duyuruldu.

6) Babacan’dan oturmaya hazır evler

Babacan Holding'in Ramazan dönemine özel olarak hazırladığı Ramazan Kampanyası ile projelerine yatırım yapan herkes fiyat farkı yansıtmadan, mobilyalarla dayalı döşeli bir ev sahibi olabiliyor. Ramazan Bayramı’nın sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, satışı süren Babacan Premium ve Babacan Palace projelerindeki tüm daire tiplerinden konut sahibi olanların dairelerini, lüks mobilyalarla döşüyor. Ayrıca, Babacan Holding, kendi bünyesinde 40 aya kadar varan taksitlendirme avantajı sunuyor.

7) Teknik Yapı'nın 5 projesinde 3 avantaj

Teknik Yapı’nın üçü İstanbul’da bulunan (Yücelpark-Uplife Kadıköy-Maltepe Deluxia Park Residences), biri İzmir’de yer alan (Evora İzmir) ve biri de Denizli’de mevcut olan (Evora Denizli) olmak üzere yapımı devam eden 5 projesinde biri banka bünyesinde, ikisi firma bünyesinde olan üç ayrı avantajlı ödeme planı sağlıyor.

Konut alıcılarının istediği ödeme planını seçebileceği avantajlı ödeme planları şöyle:

1) Firma bünyesinde 40 ay vade farksız ödeme planı

2) Firma bünyesinde 60 ay 0.98 vade farkı ile ödeme imkanı

3)100 ay 0.98 vade farkı oranı ile banka kredisi.


Geri Dön