04 / 05 / 2024

Market alışverişlerini daha ekonomik hale getirecek 7 öneri

Market alışverişlerini daha ekonomik hale getirecek 7 öneri

Alışveriş merkezlerine, süpermarketlere bir kez girip kolay kolay çıkmayı başaramayanlardan mısınız? O zaman bu haberi dikkatlice okumanın tam vakti. İşte market alışverişlerini daha ekonomik hale getirecek 7 öneri...



4. Alışverişe asla aç gitmeyin

Market alışverişine aç gitmek sizleri normalde satın alacağınızdan çok daha fazlasını satın alma eğiliminde sokabilir. "Aslında yemek istemediğimiz bir şeyi açken rafta görünce canınız çekebilir ve alışveriş sepetinizi aslında almamanız gereken ürünlerle doldurabilirsiniz.

5. Marketlerdeki güzel kokulara kanmayın!

Marketlerde yeni pişen ekmekler, poğaçalar, kekler alışveriş yapanları ürün satın almaya yönlendirmek için yapılan bazı küçük tuzaklar olarak karşımıza çıkabilir. Aslında toksanız bile yeni pişmiş bir simitin kokusuna aldanabilirsiniz. 

6. Küçük alışveriş sepetlerini kullanın

Küçük alışveriş sepetleri en büyük kurtarıcılardır.  Büyük  bir alışveriş sepetini doldurmak hem sağlığınıza hem de bütçenize zarar verebilir. Bu nedenle küçük sepetleri tercih etmek hem sağlığınıza hem de kesenize fayda sağlayabilir. 

7. Fiyat karşılaştırması yapın

Alışveriş yapmaya gittiğinizde de elinizin altında bir akıllı telefon olduğunu unutmayın ve eğer fiyatı gerçekten yüksek bir ürün satın almak üzereyseniz mutlaka internetten ürünün fiyatlarına bakın. Bazen internette oldukça uyguna satılan ürünler marketler de çok pahalı olabiliyor.

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası açıkladı: Karekod uygulaması tamam

Et ve Süt Kurumu'nun taklitlerini Bakanlık affetmedi! 29 işletmeye para cezası

ŞOK Market 111 bin TL'ye bilgisayar satıyor! Peki bu bilgisayar neden bu kadar pahalı? Özellikleri neler?


Geri Dön