22 / 05 / 2024

MASKO ile ev ve ofisler yenileniyor!

MASKO ile ev ve ofisler yenileniyor!

Perakende mobilyacılıkta ihracat üssü olan MASKO Mobilya Kenti, evini ve ofisini yenilemek isteyen herkesi bekliyor



Rahat modellerden barok ve oryantalizm rüzgârlarına, klasikten moderne kadar sayısız seçeneği sunuyor. Doğru kurgulanmış mekanlarda yaşamak isteyenleri, MASKO, en farklı ve en alternatif tasarımları her bütçeye uygun olarak buluşturuyor.
 
Yaşamın her alanında öne çıkan “kimlik” ve kimlik özelliğinin getirdiği “kişisel tercihler” günümüzdeki beğeni ve eğilimleri de belirliyor. Kimi bir akımın etkisinde kalıyor ve bu doğrultuda yaşamını şekillendiriyor; kimisi ise kişisel deneyimleri ve beğenileri ile harmanladığı tasarımları yaşamında kullanıyor. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, evini yenilemek isteyen herkesi dekorasyonda yaşanan kısır döngülerin dışına çıkarıyor. Kendi kişisel deneyimlerinizden klasik ve moderne, country’den avangard’a ve rustiğe kadar sayısız mobilyayı ve aksesuarı bulabileceğiniz MASKO, özel alanlarımız olan ev ve ofislerimize “yaşanmışlık” hissi kazandırıyor.

Her ülkenin kendine has trendleri vardır. İnsanlar, evlerini dekore ederken bu trendleri bir şekilde kullanırlar. Evin dekorasyon stili insanların tarzına, yaşına ve de zevkine göre değişir. Her ne kadar bugünlerde tercih edilen ya da kullanılan renkler, beyaz ve gri olsa da mobilyalarda kullanılan renkler doğal ve açık tonlar olarak göze çarpıyor. Çeyrek asrı geride bırakan MASKO Mobilya Kenti de 550 firması ve 778 iş yeri kapasitesi ile mobilya kullanım ve dekore etme eylemini, bir kültür haline getiriyor. MASKO, evini, ofisini, bahçesini dekore etmek ve en özel mobilya ve aksesuarlarla canlandırmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

MASKO, üstün kalite ve estetik tasarımları ile yemek odalarından oturma odalarına, yatak odalarından bahçe grubuna kadar evin tüm ihtiyacını karşılayacak seçeneğe de sahip. Alanında önemli ve usta zanaatkarın elinden çıkan mobilya tasarımları, kendi tarzınızı oluşturuyor. Konforu yeniden tanımlayan çağdaş çizgilerin hakim olduğu modern mobilyalardan artistik kıvrımları ve zamanı durduran görsel güzellikleri ile klasik mobilya gruplarına, mobilyada yeni eğilimleri, rafine kullanım formuyla birleştiren avangard mobilya gruplarından kırsal konseptinin, stilize biçime dönüştüğü rustik mobilya gruplarına ve doğal yaşam motiflerinin, konformist temayla birleştiği ladin country mobilya gruplarına kadar naif ve özel tasarım örnekleri MASKO Mobilya Kenti’nde herkesi bekliyor.


Geri Dön