Ekonomi

Mazot ve gübre desteği ödemelerinde müjde geldi! Beklenen ödemede son dakika gelişmesi! Hesaplara...

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme takvimini yakından takip ediyor. Geçen sene mazot ve gübre desteği ödemeleri bahar döneminde yapılmıştı. Peki 2022 mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte Merak edilenler...Geçen sene bahar döneminde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ödemeler yapılmıştı

Çiftçiler 2022 Mazot ve gübre desteği ödemelerinin yapılacağı günü merakla bekliyor. Geçen sene bahar döneminde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ödemeler yapılmıştı. Çiftçiler şimdiden 2022 Mazot ve gübre desteği yattı mı? Mazot ve gübre desteği ayın kaçında yatacak?" sorularının cevaplarını araştrıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çifçilere yapılan destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Mazot ve gübre desteği ödeme tarihleri ile ilgili araştırmalar hız kazanırken son dakika haberler yakından takip ediliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı, geçtiğimiz aylarda çiftçilere toplamda 3,3 milyon lira değerinde destek ödemesi yapılacağını duyurdu.  Peki, 2022 Mazot ve gübre desteği yattı mı, ne zaman yatacak? İşte tüm detaylar...

ÖDEMELER NASIL SORGULANIR?

Hububat, baklagil dane mısır desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, mazot gübre desteği, sertifikalı fidan üretim desteği, sertifikalı tohum kullanım desteğinden faydalanan çiftçiler hesaplarını kontrol ederek, ödemelerin yatıp yatmadığı konusunda bilgi edinebilirler. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarım sektörüne yönelik destek talimatının ardından müjdeli haber geldi. Tarım Kredi Kooperatifleri gübre fiyatına yüzde 30 indirim yaptı. Öte yandan çiftçi için büyük bir destek paketi de yolda. Tarım Kredisi'nden yapılan açıklamada, üreticilerin tarımsal girdi ihtiyaçlarını zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun koşullarda karşılamaya ve ülke tarımını desteklemeye devam ettiği belirtildi.

Çiftçiler son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki mazot ve gübre desteği yattı mı? Ödemeler ne zaman yapılacak? sorularının cevabı haberimizde...

MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2022 yılına ait mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili Bakanlık tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçen sene bahar döneminde yapılan destek ödemelerinin bu seneki ödeme takvimi  ilerleyen günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanacak.

Mazot ve gübre desteği bekleyen çiftçiler! O tarih resmen açıklandı!

Çiftçilerin beklediği müjde geldi! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

Mazot desteği almak isteyen çiftçiler dikkat! Milyonların beklediği tarih açıklandı!

Çiftçinin gözü bu haberde! Mazot ve gübre desteği için kritik gün! Son dakika!

Gümüş 2022 yılına imza atacak! İşte o seviye...

Altın bu senenin zirvesinde! Altın fiyatları ne kadar?

Altının onsu 1.900 doların üzerinde! Yeni rekora hazırlanıyor!

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?