15 / 05 / 2024

MD Home Center açıldı!

MD Home Center açıldı!

15.000 m2'den oluşan ve 5 katında farklı bir atmosfer bulunduran binanın karakteristik yapısı, Türkiye'de daha önce ortaya konmamış bir satış noktası olarak MD Home Center'ı tüm mobilya satış noktalarından ayırıyor...



MD HOME CENTER, mobilyadan aydınlatmaya, mutfak ve duvar panellerinde en son trendlere, özel tasarım ürünlerinden, ünlü mimarlardan birebir danışmanlık alma imkanına kadar oldukça verimli bir içerikle müşterilerini ağırlıyor. 


Zamanın nabzını tutabilen, hayatı kolaylaştıran ekolojik tasarımların yanı sıra ; sanatın, estetiğin ve kalitenin birleştiği nostaljik koleksiyonları bünyesinde barındırıyor.


Yumuşak, kaliteli ve elegan olan kumaşlar,  klasik mobilyalarda kullanılan orjinal varaklar, kristal taşlar ve masif koleksiyonlar; modern koleksiyonlarda uygulanan kaliteli lake yüzeyler MD HOME CENTER bünyesinde bulunan her bir parçanın değerini gözler önüne seriyor.


Güncel ve estetik kriterlere göre ithal edilen birbirinden şık 55 mobilya ve aksesuar markasına ev sahipliği yapan MD HOME CENTER, , mimari çalışmalarda projelendirme hizmeti de sunuyor.


VIP araç hizmeti ile müşterilerine ulaşım kolaylığı sağlayan MD, rezervasyonlu hizmet anlayışı ile de farklılığını ortaya koyuyor. Lokasyonu itibariye Atatürk havalimanına olan yakınlığı nedeniyle, yurtdışı ve şehirdışından gelen misafirlerine sunduğu kolaylıklar MD HOME CENTER'ın dünya çapında bir marka olmasını kolaylaştırıyor.

Avrupa'nın en lüks ve güvenilir mobilya markalarını Türkiye'ye getiren MD HOME CENTER, Türkiye de yapmış olduğu bu büyük yatırımın neticesinde, mobilya sektörüne ve ekonomiye büyük katkılar sağlıyor.


Keyfli bir gün  geçirmek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştirerek lüksü yaşam alanlarınıza katmak istiyorsanız  4448283 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın. www.mdhomecenter.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.


Geri Dön