07 / 07 / 2024

MEB Bakanı’ndan öğretmenlere müjde üstüne müjde! O ödemeler hesaplara yatacak!

MEB Bakanı’ndan öğretmenlere müjde üstüne müjde! O ödemeler hesaplara yatacak!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin bilançosu oldukça ağır oldu. Yaşanan iki büyük deprem, ülke genelinde pek çok şeyin durmasına neden oldu. Bu süreçte ara eğitime ara verilmesi sonucu öğretmenler de birçok konuyu sorgulamaya başladı.



MAHMUR ÖZER AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ücretli öğretmenlik yapan kişilerin merak ettiği sorulara açıklık getirdi. Malatya’da incelemelerini sürdüren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konu ile ilgili açıklamalarını Malatya’dan gerçekleştirdi. Bakan Özer, gündeme gelen bu konunun kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturulacağı müjdesini verdi.

MEB Bakanı’ndan öğretmenlere müjde üstüne müjde! O ödemeler hesaplara yatacak!

ÖDEMELER YAPILACAK

Bakan Mahmut Özer, Malatya’da yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; ‘’Bakanlığımız bünyesindeki usta öğretici ve ders ücreti karşılığında çalışan öğretmen kardeşlerimiz, yaşadığımız iki büyük deprem sebebiyle şu anda derslere katılamıyor. Kanuni düzenleme gereği bu durumda ücret almamaları gerekiyordu. Eğitimci ve öğretmenlerimizin herhangi bir problem yaşamaması için gerekli düzenleme, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile yapıldı. Usta öğretici ve ilave ders ücreti karşılığında çalışan öğretmenler, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler nedeni ile eğitim ve kurslara ara verilen günlerde üzerlerinde bulunan ders görevlerini yapmış sayılarak ek ders ücretinden faydalandırılacak. ‘’

Milli Eğitim Bakanı’ndan atama bekleyenlere müjde! Öğretmen adayları rahat bir nefes alacak!

Aile Bakanlığı’ndan önemli duyuru! Bir yeni destek ödemesi daha geldi! Bu parayı mutlaka alın!

İŞKUR sürpriz bir kararla herkese destek ödemesi yapacak! Bu parayı mutlaka alın!


Geri Dön