09 / 09 / 2024

Media Markt'ın Fulya'daki açılışına yoğun ilgi!

Media Markt'ın Fulya'daki açılışına yoğun ilgi!

Fulya'da açılan Media Markt'ta gençler teknolojiyi paylaşamadı



Media Markt, Türkiye'deki 15'inci, İstanbul'daki 7'nci mağazasını Beşiktaş Fulya'da açtı. 50 bin çeşit ürünün yer aldığı mağazada çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 11 bini aşkın teknolojisever ürünlere büyük ilgi gösterdi. En çok ilgi gören ürünler ise notebook, oyun konsolu, cep telefonu ve TV oldu.

Alman elektronik perakendecisi Media Markt, Türkiye'deki 15'inci, İstanbul'daki 7'nci mağazasını Beşiktaş Fulya BJK Süleyman Seba Kompleksi'nde dün sabah erken saatlerde açtı. 4 bin 800 metrekare alana kurulu olan ve 50 bin çeşit ürünün yer aldığı mağazadan indirimli fiyatlı ürünlerden satın almak isteyen çok sayıda vatandaş, gecenin erken saatlerinden itibaren alışveriş merkezi önünde bekledi.

Battaniye dağıtıldı

Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 11 bini aşkın teknolojisever özel indirimler ve kampanyalı ürünlere büyük ilgi gösterdi. Beşiktaş Fulya Media Markt'ta gün içinde en çok ilgi gören ürünler ise notebook, oyun konsolu, cep telefonu ve televizyon oldu.

Açılış öncesinde mağaza görevlilerince vatandaşlara, havanın soğuk olması nedeniyle battaniye dağıtıldı. Açılışta, çok sayıda özel güvenlik elemanı da görev aldı. Mağazanın Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan ile öteki yetkililerin kurdele kesmesiyle açılmasının ardından müşteriler sırayla içeriye alındı.

Mağazaya girerek alışveriş yapanların, indirimli ve stoklarla sınırlı olan LCD televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları ve oyun konsollarına ilgi gösterdiği gözlendi.

2009 hedefini tutturdu

TÜRKİYE'DE ilk olarak 2007'de Ümraniye'de kapılarını açan Media Markt, daha sonra sırasıyla Eskişehir, Mersin, İstanbul Beylikdüzü, Ankara'daki 2 Media Markt ile hizmet ağını genişletti. 2008'de İstanbul'daki mağaza sayısını 3'e çıkaran marka, bu yıl Adana, Güneşli 212, Merter, İzmir, Pendik Pendorya,  Ankara  Kentpark ve Beşiktaş Fulya'daki açılışlarla mağaza sayısını 15'e yükseltti. Böylece 2009 yıl sonu hedefine ulaşmış oldu. 
Vatan


Geri Dön