28 / 04 / 2024

MediaMarkt'tan bayram sürprizi! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Redmi 10'da flaş indirim!

MediaMarkt'tan bayram sürprizi! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Redmi 10'da flaş indirim!

MediaMarkt, Xiaomi Redmi 10 akıllı telefonlarını internet sitesi üzerinden "Mağazadan Teslim Al" seçeneğiyle satın alan müşterilere indirim sağlıyor.



MediaMarkt, internet sitesi üzerinden "Mağazadan Teslim Al" seçeneği ile Xiaomi Redmi 10 akıllı telefon alımlarında indirim sağlıyor.

Yapılan açıklamaya göre, "Mağazadan Teslim Al" seçeneği ile yapılan Xiaomi Redmi 10 alımlarında, ürünün normal fiyatından 299 TL indirim uygulanacak. Bu indirim, sadece internet sitesi üzerinden sipariş veren ve ürünü seçilen mağazadan teslim alan müşteriler için geçerli olacak.

MediaMarkt, "Mağazadan Teslim Al" seçeneği ile alışveriş yapmak isteyen müşteriler için internet sitesinde birçok farklı ürün seçeneği sunuyor. Bu seçenekler arasında akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, televizyonlar ve ev aletleri gibi birçok ürün bulunuyor.

Söz konusu indirim kampanyasının ne kadar süreceği ve stok durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak, müşterilerin kampanyayı kaçırmamaları için acele etmeleri öneriliyor.

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya büyük indirim! Bu fırsatı kaçırmaKAMPANYA AYRINTILARI!

MediaMarkt, 18 Nisan 2023 saat 10:00 ile 20 Nisan 2023 saat 07:30 tarihleri arasında, mediamarkt.com.tr veya MediaMarkt mobil uygulaması üzerinden "Mağazadan Teslim Al" yöntemiyle seçili ürünlerde alışveriş yapan CLUB üyeleri için özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya dahilinde, sepete eklenen seçili ürünlerde %5 indirim sağlanacak ve maksimum indirim tutarı 2.000 TL olacaktır. Her bir CLUB üyesi kampanyadan bir kez yararlanabilecek ve kampanya kapsamındaki indirimler nakit veya hediye kartı olarak talep edilemeyecektir. Kampanyadan elde edilen indirimler, diğer MediaMarkt CLUB avantajları ve Media Markt Turkey tarafından sunulan diğer kampanyalarla birleştirilemez. MediaMarkt, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.


Geri Dön