27 / 04 / 2024

MediaMarkt'tan son dakika Babalar Günü müjdesi! Scooterlarda sepette yüzde 10 indirim! 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

MediaMarkt'tan son dakika Babalar Günü müjdesi! Scooterlarda sepette yüzde 10 indirim! 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

MediaMarkt Web Özelinde Seçili Scooterlarda Sepette yüzde 10 İndirim Fırsatı! Elektrikli scooter tutkunları için kaçırılmayacak fırsat. GIDDY, ONVO, XIAOMI, LAND ROVER, NAUTICA, SEGWAY, SMARTMI ve SOULTECH markalarında yüzde 10 indirim! Peki, bu ürünler ne kadar? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi!.



Elektrikli scooter tutkunlarına müjde! MediaMarkt, 13-14 Haziran tarihleri arasında web sitesinde gerçekleştireceği özel bir kampanyayla scooter tutkunlarına büyük bir fırsat sunuyor. Seçili scooter modellerinde geçerli olacak bu kampanyada, müşterilere sepette yüzde 10 indirim imkanı sunulacak.

MediaMarkt'ın web özelinde düzenlediği bu kampanya, scooter severlerin yüzünü güldürecek. Elektrikli scooterlarla şehir içi ulaşımda pratik ve çevre dostu bir seçenek sunan MediaMarkt, bu kampanya ile scooter kullanıcılarının beğenisini kazanmayı hedefliyor.

 MediaMarkt tan son dakika Babalar Günü müjdesi! Scooterlarda sepette yüzde 10 indirim! 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

Sitede yer alan GIDDY, ONVO, XIAOMI, LAND ROVER, NAUTICA, SEGWAY, SMARTMI ve SOULTECH gibi önde gelen markaların scooter modelleri, bu indirim kampanyasından yararlanacak ürünler arasında yer alıyor.

13-14 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya yalnızca MediaMarkt'ın web sitesindeki alışverişlerde geçerli olacak. Scooter kullanıcılarının kaçırmak istemeyeceği bu fırsatı değerlendirmek için MediaMarkt web sitesini ziyaret etmeleri yeterli olacak.

Peki, MediaMarkt'ta indirime giren bu ürünler ne kadar? İşte ayrıntılar...


Geri Dön