12 / 05 / 2024

Melih Araz Kimdir? 

Melih Araz Kimdir? 

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. TFI Yönetim Kurulu Üyesi Melih Araz kimdir? Melih Araz  hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Araz'ın biyografisi



 Melih Araz Kimdir? 

Araz, daha sonra sekiz sene boyunca Çukurova Holding’e bağlı olan Interbank A.Ş.’de CEO/Genel Müdür olarak görev yapmıştır. Görevini layıkıyla yerine getirmiş Interbank’ın ülkemizde kurumsal ve yatırım bankacılığı alanında saygın ve önder bir konuma gelmesinde önderlik yapmıştır. 

Interbank sonrası çeşitli önemli projelerde danışman olarak görev almış ve bazı firmalarda yönetim kurulu üyesi olarak çalışmıştır. Melih Araz, Ata Grubu’nda üst düzey görevlerde yer almaktadır.  Ata Menkul Değerler A.Ş. de Yönetim Kurulu Üyeliği’nin yanı sıra Ata Portföy Yönetim A.Ş.’de, Ata Gayrimenkul Yatırım Fonu A.Ş.’de, yönetim kurulu üyelikleri vardır. 

Ata Grubu dışında; Enka A.Ş’de bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim/Kurumsal Yönetişim Komite Başkanlığı görevlerini yerine getirmiştir( 2012-2018). Araz şaun da Vestel Elektronik, Vestel Beyaz Eşya ve Zorlu Enerji’de Bağımsız Üye olarak görevini sürdürmektedir.

Melih Araz, sosyal sorumluluk çerçevesinde ise Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), DEİK Türkiye-Çin İş Konseyi, TESEV (Kurucu Üye), Robert Koleji (Mütevelli Heyeti, Onursal Üye) , Yenibirlider (Mentor) gibi kuruluşlarda görevlerini devam ettirmektedir.

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön