14 / 05 / 2024

Memur maaşlarında resmen deprem oluyor! 1 Ocak 2023 zammında son dakika! Memurlar Acilen bu tabloya bakın!

Memur maaşlarında resmen deprem oluyor! 1 Ocak 2023 zammında son dakika! Memurlar Acilen bu tabloya bakın!

Milyonlarca memur ve emeklinin Ocak 2023 zammı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Memur maaşlarında resmen deprem oluyor! İşte 1 Ocak 2023 zammında son dakika gelişmeleri...



2003 MEMUR VE EMEKLİ MAAŞI NE KADAR? MEMUR VE EMEKLİ ZAMMI 2023

Haziran'da verilen zam sonrasında; Temmuz ayının Haziran ayına göre ve Ağustos ayının Temmuz ayına göre enflasyon farkları toplandığında enflasyondaki 3,83 artış Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından tespit edildi. Yine verilen bilgiye göre, kalan 4 ayın bir önceki aylara göre enflasyon farklarının da toplanıp 3.83'e eklenmesiyle 6 aylık enflasyon farkı belirlenecek. Diğer 4 ayın enflasyon oranlarının açıklanmasıyla beraber enflasyon farkı da ortaya çıkacak.

Memur maaşlarında resmen deprem oluyor! 1 Ocak 2023 zammında son dakika! Memurlar Acilen bu tabloya bakın!

EN DÜŞÜK MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI NE KADARA ÇIKACAK?

2022 yılı ilk 6 aylık enflasyon farkına göre memura 41,69 ve emekliye yüzde 42,35 oranında zam gelmişti. Gerçekleşecek olan enflasyonun yüzde 15 oranında gerçekleşmesi durumunda memurların en az yüzde 15'lik zam alacağı belirtiliyor.

Yüzde 15 oranındaki enflasyon farkı ile;

-En düşük emekli maaşının 
6 bin 078 liradan 6 bin 990 liraya;
-En düşük memur maaşının da 
9.105 TL'den 10 bin 470  liraya çıkması bekleniyor.

TOKİ 250 bin konut projesine rekor başvuru! Saatler içinde 207 bin başvuru geldi! İşte başvuru şartları! 

Altın yıl sonunda işte tam da bu rakamı görecek! Gram altın için şok tahmin geldi! 1 gram bile altınınız varsa dikkat

Dolar işte tam da bu tarihte yerle bir olacak! Hemen Piyasa Kahini İslam Memiş'in uykuları kaçıran o açıklamasına bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön