01 / 05 / 2024

Memur ve emekli maaşları artıyor mu? Süreç başladı, 7 yeni düzenleme kapıda! Memur ve emekli maaşları kaç lira olacak?

Memur ve emekli maaşları artıyor mu? Süreç başladı, 7 yeni düzenleme kapıda! Memur ve emekli maaşları kaç lira olacak?

Milyonlarca memur ve emekli maaş yükselişleriyle ilgili verilecek müjdeyi bekliyor. Maaş yükselişlerinde rakamlar netleşiyor. Peki memur ve emekli maaşları artıyor mu? Memur ve emekli maaşları kaç lira olacak?



TEMMUZ ZAMMINDA SON DAKİKA

Mayıs 2022'de kamu çalışanları açısından hız kazanacak olan süreç, emekli vatandaşlar için Nisan'da başlıyor. Bu ay sonunda Ramazan Bayramı ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına yatacak. İkramiyelere zam yapılıp yapılmayacağı ise gelecek hafta kesinleşecek. 

Memur ve emekli maaşları artıyor mu? Süreç başladı, 7 yeni düzenleme kapıda! Memur ve emekli maaşları kaç lira olacak?

Sabah'ta yer alan habere göre; bu konuyla ilgili çalışmalar sürerken,  alternatifli formüller de masaya yatırılıyor. Temmuz 2022'de açıklanacak Haziran enflasyonu ile beraber emekliler senenin ikinci zammını öğrenecek.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine enflasyon oranında yükseliş yapılıyor. Memur emeklileri ve memurlar ise yüzde 7 toplu sözleşme yükselişiyle beraber enflasyon farkını da alacak. 6 aylık enflasyonun ise yüzde 34,62 olacağı öngörülüyor. 

Bu kapsamda SSK ve Bağ- Kur emeklilerinin enflasyon yükselişi yüzde 34,62, memur ve memur emeklileri için farkla beraber  yüzde 34.12 olarak gerçekleşecek.

Emekli olmak isteyenlere fırsat! Erken emekli nasıl olunur? İşte erken emeklilik şartları...

Milyonlarca emekli bu müjdeyi bekliyor! Bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Türkiye Emekliler Derneği'nden açıklama!

TOKİ 100 bin sosyal konut yapacak! TOKİ sosyal konut başvurusu başladı mı? 2022 TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman?

Migros'ta ayçiçek yağı kampanyası! Yudum, Orkide ayçiçek yağ fiyatları dip yaptı! İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG kaç lira? Yeni zam geldi mi? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total ve BP 18 Nisan 2022 fiyat listesi... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön