30 / 04 / 2024

emekli zam 2022

emekli zam 2022

SSK ve Bağ-Kur emeklileri zamlı maaşlarını ne zaman alacaklarını merak ediyor. Zamlı maaşların yatırılacağı tarihler resmen belli oldu. İşte SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşlarının yatacağı tarihler...

Memur ve emekli maaşları artıyor mu? Süreç başladı, 7 yeni düzenleme kapıda! Memur ve emekli maaşları kaç lira olacak?

Milyonlarca memur ve emekli maaş yükselişleriyle ilgili verilecek müjdeyi bekliyor. Maaş yükselişlerinde rakamlar netleşiyor. Peki memur ve emekli maaşları artıyor mu? Memur ve emekli maaşları kaç lira olacak?

Emeklilik ile ilgili kritik karar! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı hepsini ilgilendiriyor! Resmen değişti!

Emekli olmak isteyen yüz binlerce vatandaşı kapsayan bir karar alındı. Hizmet sürelerinin birleştirilmesine ilişkin Yargıtay tarafından dikkat çeken bir karar verildi. İşte milyonları ilgilendiren o gelişme...

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam ödeme tarihleri açıklandı...

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verilmesinden sonra milyonlarca emekli, zam farkının ne zaman hesaplarına yatacağını merak ediyor. Buna göre, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya çıkarıldı.

Emeklilere flaş haber: Ocak'ta pek çok emekli zam alamayacak! SON DAKİKA! 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun, ocak ayında yapılacak emekli zammına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki emekli maaşlarına yeni yılda ne kadar zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Milyonların 2024 Ocak zammında yeni detay ortaya çıktı! Üst üste adımlar atıldı!

Milyonlarca emekli, zam gelişmeleri konusunda gelen açıklamaları yakından takip ediyor. Emeklilere ilişkin çalışmanın ayrıntıları merakla beklenirken, çeşitli formüller gündeme geldi. İşte son gelişmeler...

Müjde seyyanen zam hesaplara o tarihte yatıyor! Kim ne kadar alacak?

TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zam oranlarını da içeren yasa teklifinin görüşmeleri tamamlandı. Bu kapsamda, zamlı maaşlarını alan milyonlarca memura, şimdi de ek bordro ile 14 günlük maaş farkı ve 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yatacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli zam oranı göründü! Tarih belli oldu! Emekliler hemen bakın

Milyonlarca emeklinin beklediği haber Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geldi.  Emekli zam oranı göründü! Tarih belli oldu! Emekliler hemen bakın.

Memur ve emekli zam farkı için beklenen gün! Memur maaş zam farkları ne zaman ödenecek?

Emekli ve memur zamlı maaş farklarını sorguluyor. İşte Memur ve emekli zam farkı detayları!

Emekli ikramiyeleri arttı mı? 2023 emekli bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

Asgari ücret 2023 yılı için belirlendi. Daha sonrasında da memur ve emekli zam oranları netliğe kavuştu. Şimdi ise emekli ikramiyeleri gündemde yer alıyor.

Emekli bayram ikramiyelerine zam heyecanı! 2023'te verilecek zamlı ikramiye miktarı belli oldu mu?

Yılbaşı Ramazan ve Kurban Bayramlarında verilen emekli ikramiyelerinin akıbetinin ne olacağı merak konusu. bin TL olarak ödenen ikramiyeye ilk zam 2022 yılında gerçekleşti. Enflasyon yükseldikçe 2023'teki artışın büyüklüğü de artıyor.

Ziraat bankası emekli promosyon 2022 ne zaman verilecek? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu?

Emekli promosyonları hala emekli ve yeni emekli olan vatandaşlarının gündeminde yer alıyor. Emekli promosyonuna dair tek tek bankalar araştırılıyor. Özellikle Ziraat Bankasının emekli promosyonunun ne kadar olduğu sorgulanıyor.

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri ne zaman? Vakıfbank emekli promosyon 2022 ne zaman verilecek?

Promosyon ödemeleri gündemi meşgul eden konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar tek tek hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırıyor. İşte detaylar!

Bankalar promosyon kampanyalarını güncelledi! Kasım ayı emekli promosyonu 2022 ne kadar?

Emeklilerin gündeminde Kasım ayı için yapılan promosyon güncellemesi var. Peki Kasım ayı güncellemelerine göre promosyonlar ne kadar oldu? İşte detaylar!

En yüksek emekli promosyon 2022 ne kadar?

Emekli promosyonu konusu hala gündemi meşgul ediyor. Vatandaşlar en yüksek promosyon miktarını öğrenmek istiyor. Bu yüzden de promosyonlara yönelik soruların sayısı bir hayli artmış durumdadır.

Ziraat Bankası emekli promosyon 2022 ne zaman yatacak?

Ziraat Bankası emekli promosyonu gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Ziraat Bankası emekli promosyon 2022 ne zaman yatacak? İşte detaylar!

emekli zam 2022 Haberi

emekli zam 2022

SSK ve Bağ-Kur emeklileri merakla Temmuz zammını bekliyordu. Temmuz zammının belli olmasının ardından gözler zamlı maaşların yatacağı tarihe çevrildi.  Emeklilere yapılan maaş zammı, 4 Temmuz günü Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamlarıyla beraber netleşti. 6 aylık enflasyon farkı kapsamında emeklilere yapılacak zam oranı yüzde 42,35 olarak açıklandı. 

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin merakla beklediği ve sık sık araştırdığı zamlı emekli maaşlarının yatırılacağı tarih netleşti. En düşük emekli maaşının 3 bin 500 TL'ye yükseltildiği açıklanırken milyonlarca emekli "Zamlı emekli maaşları ne zaman yatırılacak?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. 

Peki en düşük emekli ve memur maaşı ne kadara yükseldi? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Temmuz zammı SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları ne zaman ödenecek? İşte zamlı maaşların yatacağı o tarihler...

EMEKLİ...