01 / 05 / 2024

memur zam 2022

memur zam 2022

Milyonlarca memur ve emekli maaş yükselişleriyle ilgili verilecek müjdeyi bekliyor. Maaş yükselişlerinde rakamlar netleşiyor. Peki memur ve emekli maaşları artıyor mu? Memur ve emekli maaşları kaç lira olacak?

65 yaş maaşı, engelli aylığı, hasta ve evde bakım parasına zam müjdesi! Yeni rakamlar bir bir belli oldu!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşı gibi sosyal destek ödemeleri her senenin Ocak ve Temmuz döneminde memur zam oranı ile yükseliyor. Peki yeni yılda kim kaç TL maaş alacak? İşte o son dakika rakamları...

Hükümet açıkladı: Emekli ve memur zam oranları yine yükseldi! OVP ile zam yüzde 50'ye dayandı! Şimdi maaşlara bakın

Emekli ve memur Ocak 2024 zammı kapsamında yeni bir ipucu daha geldi. Hükümetin OVP açıklamasının ardından emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları yine yükseldi. İşte kalem kalem yeni maaşlar...

Bakan Işıkhan, Ocak 2024 memur zam oranını açıkladı! Memurlar şimdi bakın! İşte o rakam...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu toplu sözleşme sürecinde son noktayı koydu. Işıkhan, tüm kamu görevlilerine Ocak 2024'te yüzde 40-45'e yakın bir zam artışı olacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Yeni zamlı memur maaşı ne zaman hesaplara yatacak? 2023 Temmuz memur maaş tarihleri açıklandı mı? Şimdi göz atın! 

Temmuz memur maaşında belirleyici olan Haziran ayı enflasyon verileri dün resmen belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından, refah payı hariç 6 aylık memur zam oranı da kesinleşti. 

Öğretmen, hemşire, mühendis, avukat maaşları ne kadar olacak? Memurlar Temmuz zamlı maaş hesaplamasına göz atın!

'2023 Temmuz’da öğretmen, polis, hemşire bekçi, zabıta, avukat maaşları kaç lira olacak?' sorusunun yanıtı merakla araşıtırılıyor. Peki Temmuz'da memur zam oranı ne kadar olacak? 

Memur zam talebinde dikkat çeken ev kirası detayı! Yepyeni bir sistem mi geliyor?

Mart enflasyonu ile memur ve memur emeklisi için ilk 90 günlük zam oranı yüzde 10,52 seviyesine ulaşırken Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, “Kamu görevlileri için enflasyon farkı yüzde 4,19 oldu. Artık eşel mobil sisteme geçiş yapmak gerekiyor" dedi.

Memur maaşlarına ek zam geliyor mu? Memur ve memur emeklileri hemen bakın! Temmuz'dan önce ek zam yapılacak mı? 

Milyonlarca memur, '2023 memura ek zam var mı, en düşük memur maaşı ne kadar? Temmuz memur zam oranı ne kadar olacak?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Peki memurlara Temmuz'dan önce ek zam yapılacak mı?

Emekli ve memurlara zamlı maaş farkı depremi! Bu rakamları duyan resmen buz kesti! Peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Emekli memur zam farkı ödeme tarihi için dört gözle beklenen tarihler açıklanmıştı. Emekli ve memurlara zamlı maaş farkı depremi! Bu rakamları duyan resmen buz kesti! Peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Memur Ocak zamlı maaşı kaç lira olacak? Kalem kalem hesaplandı! Memurlar şimdi bakın! 

Memur Ocak zammı için geri sayım resmen başladı. Açıklanan 5 aylık veriye göre memur zam oranı yaklaşık olarak peş peşe hesaplandı. Peki memur Ocak zamlı maaşı kaç lira olacak? Kalem kalem hesaplandı! Memurlar şimdi bakın! 

Memur maaşlarını belirleyecek o kriter! 2023 emekli ve memur zam oranı şaşırttı! İşte detaylar!

TÜİK geçtiğimiz günlerde Kasım ayı enflasyon oranlarını duyurdu. Aralım ayı enflasyon rakamlarıyla birlikte yıllık enflasyon rakamları netlik kazanacak. İşte Aralık enflasyon rakamlarında dair detaylar!

Emekli bayram ikramiyelerine zam heyecanı! 2023'te verilecek zamlı ikramiye miktarı belli oldu mu?

Yılbaşı Ramazan ve Kurban Bayramlarında verilen emekli ikramiyelerinin akıbetinin ne olacağı merak konusu. bin TL olarak ödenen ikramiyeye ilk zam 2022 yılında gerçekleşti. Enflasyon yükseldikçe 2023'teki artışın büyüklüğü de artıyor.

Memur Ocak zammında deprem! Tek tek rakamlar hesaplandı! En düşük maaşı gören şok oldu!

Memur zam oranı, yılın ikinci yarısına ilişkin enflasyon oranlarına göre belirlenecek. Memur maaşlarında Ocak ayında zam depremi yaşanacak. Tek tek rakamlar hesaplandı! En düşük maaşı gören şok oldu...

memur zam 2022 Haberi

memur zam 2022

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği müjde verildi. Devlet, emeklilerin ve memurların maaşlarını yükseltecek 7 yeni düzenleme için harekete geçti. Kamuda hayata geçirilecek 7 yeni uygulama ile 2022'nin ikinci yarısından itibaren önemli değişikliklere imza atılacak. 

Milyonlarca memur ve emekli maaş yükselişleriyle ilgili verilecek müjdeyi bekliyor. Maaş yükselişlerinde rakamlar netleşiyor. Devlet, emeklilerin ve memurların maaşlarını yükseltecek 7 yeni düzenleme için harekete geçti.

Peki bu düzenlemeler neler? Emekli ve memurların maaşı artacak mı? Emekli ve memur maaşları kaç lira olacak? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği o soruların yanıtları..

Devlet, kamu çalışanları için 7 farklı düzenlemeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Bu çerçevede, kamuda ek göstergesiz memur kalmayacak, idari kadrolara ek gösterge verilecek, unvana ve sorumluluğa göre ek gösterge sağlanacak, 530 bin sözleşmeliye yeni haklar...