21 / 05 / 2024

Menderes'te hastane imar planları onayladı!

Menderes'te hastane imar planları onayladı!

Sağlık Bakanlığı'nın yatırım programına aldığı hastane projesinin yapılacağı alan ile ilgili planlar da tamamlandı. Hastanenin yapılacağı alan ile ilgili imar planı düzenlemesi bitti.



Menderes Belediyesi'nin ardından proje alanı ile ilgili düzenleme  İzmir  Büyükşehir Belediyesinden de geçti. Belediye Başkanı Bülent Soylu, 'Bakanlığın 2015 yatırım programına aldığı hastanemizin planı da artık hazır. En kısa sürede inşaat çalışmaları başlayacak' dedi. 


Sağlık Bakanlığı'nın 2015 yılı yatırım programına aldığı Menderes'teki devlet hastanesi projesinin planlan onaylandı. 100 yataklı hastane ile ilgili kesin karar geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. 

Hastanenin yapılacağı alan ile ilgili imar planı düzenlemesi de bitti. 


Menderes Belediye meclisinden geçen plan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında da gündeme geldi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun verdiği onay doğrultusunda işlem yapan Büyükşehir Meclisi uygulama imar planlarını oy birliği ile kabul etti. Onayın ardından hastanenin yapılacağı alanla ilgili tüm işlemler tamamlanmış oldu. 


Artık İnşaat başlayacak

Menderes'in en önemli ihtiyaçlan arasında birinci sırada gelen hastane projesinin önce bakanlık, ardından belediye meclisi tarafından onaylanmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. 


Haber Ekspres


Geri Dön