17 / 05 / 2024

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Alman otomobil üreticisi olan Mercedes-Benz’in station modeli  E-Serisi Coupé modelinin Aralık ayı güncel fiyat listesi açıklandı.. İşte, Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin 23 Aralık 2022 fiyat listesi…



Mercedes-Benz E-Serisi Coupé, bilgi ve eğlence sistemi sürücüyü iyi bir arkadaş gibi anlıyor ve konforu ile yolcularını yolculuğun her saniyesinin keyfini sürmeye  davet ediyor.

E-Serisi Coupé’nin tasarımı, öne doğru uzatılmış motor kaputu ve enerjik güç kubbelerinden yeni ve modern jant tasarımına kadar net bir dinamizm sunuyor. Çarpıcı radyatör ızgarası ve tamamen yeniden tasarlanan LED farları bulunan güçlü ön tasarımı ise öne çıkan başka bir özelliği olarak dikkat çekiyor.

Hareketli hatlar, sportif tasarımlı koltuklar ve yüksek kaliteli malzemeler E-Serisi Coupé'nin sportif ve şık karakterine vurgu yapıyor. Sportif görünümlü iç mekan yüksek bir değer algısı ve akıcı formlar ile dikkat çekiyor ve modern lüksü yeniden şekillendiriyor.

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé her alanda kendini kolaylıkla kanıtlıyor.

ENERGIZING paketleri, müzik ve ses, ambiyans aydınlatması veya koltuk masajları gibi birçok rahatlama yöntemi sunan Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'de her program rahatlığı arttırıyor ve stresten arınmaya yardım ediyor.

E-Serisi Coupé'nin ne kadar sportif olacağı kullanıcı tercihlerine göre değişiyor. Üstelik bu seçim için bir dokunuş yeterli. DYNAMIC SELECT, sürüş karakter seçim fonksiyonu, E-Serisi Coupé'nin sürüş tutumunun ayarlanmasını sağlıyor.

İster trafiğin yoğun olduğu saatte ister uzun gece sürüşlerinde ister bilmediğiniz yollarda olsun, Mercedes-Benz E-Serisi Coupé tam da bu stresli durumlarda üzerinizdeki yükü belirgin şekilde azaltıyor. Bunun arkasında Mercedes-Benz ile her sürüşü daha güvenli ve farklı kılan bir yapı  yer alıyor: Mercedes-Benz Intelligent Drive (Akıllı Sürüş).

Peki Mercedes-Benz E-Serisi Coupé’nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin teknik özellikleri ve 23 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön