28 / 04 / 2024

Mercedes-Benz G Serisi’ne 492 bin TL zam geldi! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz G Serisi’ne 492 bin TL zam geldi! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Dünyanın en beğenilen ve sağlam arazi araçlarının başında gelen Mercedes-Benz’in G serisi’nin kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. Mercedes G  kaç lira oldu? İşte, Mercedes-Benz G Serisi’nin 26 Kasım 2022 fiyat listesi…



Mercedes-Benz G Serisi, simgesel ve sağlam görünümüyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Mercedes mühendisleri tarafından tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan G serisi, 40 senedir benzer tasarımıyla, sadece muhteşem bir iç ve dış tasarım sunmuyor, kişiliğinizin güçlü yanlarını da ortaya dökmenize imkan sağlıyor.

Klasik arazi araçlarında olmadığı için Mercedes-Benz G Serisi’ni rakiplerinin önüne taşıyan Aktif Ergonomik Koltuk Paketi aracının yolcularına ayrı bir hava katıyor. Ayrıca, aktif şerit takip yardımcısı ve 360 derece park yardım paketiyle de sürücülere büyük kolaylıklar sağlıyor.

 

Mercedes-Benz G Serisi’ne 492 bin TL zam geldi! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesiHer zeminde olağanüstü tutuşa sahip Mercedes-Benz G Serisi, üretilmeye başlandığı 1979 yılından bu güne tırmanma kapasitesi, yerden yükseklik ve eğim açısı konularında rakiplerini kıskandırıyor. Güvenlik konusunda da çıtayı en yukarı çeken G Serisi, segmentinde yer alan diğer araçların bir adım önüne geçiyor.

Peki Mercedes-Benz G Serisi’nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz G Serisi’nin teknik özellikleri ve 26 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön